Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Робота в Польщі
avpartners13 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Міжнародне кадрове агентство "AV PARTNERS" - компанія, що швидко розвивається і забезпечує своїм клієнтам повний спектр послуг з працевлаштування за кордоном: консультування, підбір вакансій, адаптація при переїзді, супровід до повного офіційного працевлаштування.
 
Ми вважаємо себе новаторською, агресивною, етичною та успішною компанією. Наш досвід з працевлаштування в Польщі - це відгуки наших клієнтів, яким ми допомогли, забезпечуючи при цьому найвищі стандарти обслуговування. Політика компанії будується на залученні грамотних фахівців на робочі місця у фірмах Європи, з гідною оплатою їхньої праці.
 
Нашими клієнтами, з одного боку, є провідні підприємства Європи, які прагнуть залучити на роботу цілеспрямованих висококласних фахівців. З іншого боку, наші клієнти - це шукачі роботи, яких ми орієнтуємо на ринку праці, допомагаємо реалізовуватися, поліпшити матеріальне становище, побачити світ і змінити життя на краще. Ми пишаємося нашою роботою, і докладемо всіх своїх зусиль для того, щоб бізнес зробити сучасним, грамотним і високоефективним за допомогою новітніх технологій у сфері управління, підбору та навчання персоналу.
 
Робота в Польщі на сьогоднішній день один з найбільш затребуваних напрямків на ринку праці. Якщо ви відчуваєте в собі сили і бажання спробувати себе в роботі на європейських підприємствах тоді Ми на Вас чекаємо!

З усіх питань звертатися за адресою:
vk.com/avpartners
vk.com/avpartners13
або за номером +380689737772; +380989881818
 
graffmarine Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібні працівники на поліетиленовий завод за запрошенням.
Зарплата від 90 CZK/год, надається житло.
Усі подробиці за тел.
+38(098)626-02-08
+38(073)303-7391
 
Hugertown Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Я пам'ятаю, як сам шукав роботу в Польщі, це була проблема, але потім мені мій добрий друг і знайомий порекомендував чудову компанію APN, до сих пір їй вдячний, вже рік працюю в Польщі, особливих проблем немає, вакансій безкоштовних там повно, на будь-який смак, я влаштувався у сфері кулінарії, те, до чого завжди і прагнув.  Тож кому потрібно і хто шукає роботу, то ось їхні номери телефонів +380930590173; +48539775059, телефонуйте і пишіть.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: