Writehelp | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вітаю Вас, шановні форумчани!
Я хочу розповісти Вам про такий спосіб заробітку в інтернеті, як написання статей для сайтів (копірайтинг і рерайтинг). Можливо, Ви вже чули про таку роботу, але не вникали в подробиці - я поділюся з Вами інформацією.
Нічого складного в роботі немає - суцільна імпровізація. Написання статей для сайтів може стати основним джерелом доходу, необхідно лише навчитися якісно виконувати роботу.
Нещодавно в простори інтернету вийшов ресурс WriteHelp.ru, який по праву можна назвати підмогою для авторів-початківців. Призначення проекту - допомога новачкам у сфері написання статей. На сайті Ви знайдете інформацію: - про те, що таке рерайтинг і копірайтинг, а також, у чому полягає відмінність між ними; - про основні професійні терміни; - про робочий процес (де і як брати інформацію для написання статей, як її викладати); - про те, як і де почати працювати; - про те, скільки можна заробляти на копірайтингу.
Також на WriteHelp опубліковані корисні поради для авторів-початківців. Ще скажу, що кожен відвідувач сайту може отримати невеликий подаруночок від ресурсу - грошовий бонус на свій WMR-гаманець.
Я - адміністратор ресурсу - поступово доповнюю сайт корисною і практичною інформацією. Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання, буду радий відповісти на них. Я готовий допомогти авторам-початківцям стати на шлях копірайтингу і підтримати їх у цій праці.
Дуже прошу адміністрацію форуму не видаляти цю тему, оскільки як вона дійсно актуальна. Я і Вас запрошую на ресурс, хоча б з метою ознайомитися з ним (що це не нахабна реклама чого-небудь).
Я регулярно з'являтимуся тут, тому, шановні форумчани, можете залишати Ваші коментарі та ставити запитання!
З повагою, адміністратор WriteHelp!
Додано (25.03.2015, 16:46) --------------------------------------------- Доброго дня, шановні форумчани!
Хочу повідомити Вас про нововведення.
Не секрет, що випадки обману новачків у заробітку в мережі - не рідкість. У зв'язку з цим було створено новий розділ "Обережно, шахрайство!", в якому поступово описуються поширені в мережі способи обману фрілансерів-початківців.
Крім того, що сайт доповнюється новими публікаціями, планується стабільне збільшення інформаційного потоку на сторінках ресурсу - тільки практичні матеріали, викладені зрозумілою новачкові в професії мовою.
На стадії розробки перебувають конкурси з грошовими призами для відвідувачів сайту, адже, впевнений, приємно розбавити вивчення азів професії приємними бонусами.
Ласкаво просимо, шановні автори-початківці.
З повагою, адміністратор WriteHelp.ru!
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ну, хто захоплюється писаниною, тому якраз...начебто адекватна робота...
|
|
| |
Аленаleads | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| а які гарантії виплати?
|
|
| |