Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібен бізнес партнер для роботи в готовому бізнесі
ZimKobra Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня!

Ми співпрацюємо з міжнародною науково-виробничою корпорацією, яка розвивається на світовому ринку з 98-го року, має представництва та філії більш ніж у 110 країнах світу. На Український ринок була запрошена урядом у 2001-му році.

Ми займаємося організацією оптових поставок ТНС. У зв'язку з відкриттям додаткового офісу, мені потрібна відповідальна людина, яка зможе допомогти організувати роботу в регіоні.

Робота буде пов'язана з відкриттям офісу з нуля: ведення переговорів, укладення договорів, управлінська робота з персоналом, звітність.

Переваги співпраці:
1) Особистий рахунок у банку та ідентифікаційний, унікальний, комп'ютерний номер, уся бухгалтерія якого ведеться вашим особистим комп'ютерним бухгалтером. Цей номер заноситься в міжнародну електронну базу даних. Він працює як кредитна картка. З його допомогою Ви зможете користуватися знижкою.

2) Юридичний, фінансовий та адміністративний захист.

3. Компанія бере на себе виконання і контроль усіх фінансових операцій. Вона відстежуватиме роботу Вашої команди (яка може працювати не тільки у Вашому регіоні, а навіть по всьому світу) за допомогою Вашого персонального номера.

4. інформаційний пакет (робоча документація, 3 інформаційних, повноцінна інформація про корпорацію, про бізнес і про продукцію)

5. Посвідчення дистриб'ютора, яке дає можливість працювати в офісах корпорації та представництв не тільки на території України, а й у країнах присутності міжнародної корпорації.

6. Знижка 20% на всю продукцію та послуги компанії. Ця знижка діє для всіх співробітників компанії по всьому світу та у всіх супермаркетах BannerStore.

Ми націлені на довгострокові партнерські відносини.

З нами легко і комфортно!

093 54 84 324 Богдан Сергійович
 
DmitriyKulyabeshko11 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго часу доби! Для того, що б набрати людей для свого бізнесу, я вирішив скористатися цим порталом: http://promdevelop. ru/job/podbor-personala/ на якому зміг знайти корисну інформацію, яка стала мені в пригоді.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: