Лабораторне обладнання. Реалізація та сервіс
|
|
рибка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| SocTrade - транснаціональна компанія, яка займається постачанням і сервісом лабораторного обладнання такого призначення:- Аналіз сільгосппродукції- Аналіз нафтопродуктів- Аналіз фармпродуктів- Загальнолабораторнеобладнання Ми пропонуємо:1. Комплексне рішення 2. Індивідуальний підхід3. Високопрофесійна консультація 4. Оперативна доставка по Україні5. Стандартизація 6. Гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування 7. Оптимальне поєднання ЦІНИ/ЯКОСТІ;8. Ремонт і модернізація складного обладнання.Звертайтеся - http://www.soctrade.in.ua/equipment/
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У мене брат таке обладнання купував у Харкові. Каже, потрібно обов'язково з гарантією брати, бо тричі їздив міняти. То там щось не працює, то там не коректно відображаються дані.
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я шукав за оновленнями, щоправда, тут є ризик купити кота в мішку. З горем навпіл знайшов вологомір і лабораторні меблі, але перед цим двічі повертав те, що мені надсилали.
|
|
| |
Crampus | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо потрібно щось перевірити, то краще зразки здати в організацію, яка цим займається. Купити те обладнання можна, але потрібно бути фахівцем з його використання
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У мене кум займається реалізацією власної випічки. Сам він мешкає в Харкові, точніше, в передмісті, в Мерефі. Довго мучився, йому дуже потрібне було обладнання для визначення білизни борошна. Те, що йому потрібно було, він знайшов на analit-pribor.com.ua . До речі, він звертався на Малишева. Там щось йому пропонували, але він сказав, що з дуже застарілими функціональними характеристиками.
|
|
| |
Valentin | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пропозиція дуже гарна! Я так розумію, що для купівлі необхідних матеріалів можуть знадобитися додаткові кошти. Можете розмістити опис свого бізнесу тут. Коли я хотів про свій бізнес розповісти й інвестора знайти, то цей ресурс допоміг.
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я здійснюю обслуговування всього електрообладнання на фірмі через цю компанію nmaus.ru/obsluzh....ain-htm Хлопці - молодці
|
|
| |
Alisashesy | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цікаво Додано (21.05.2017, 17:26) --------------------------------------------- Цікаво
|
|
| |
Едвард | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені не треба, от другу пораджу.
|
|
| |