Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Пошук бізнес пропозицій » Готовий бізнес - "3D фото, що оживає" (Готовий бізнес - "3D фото, що оживає")
Готовий бізнес - "3D фото, що оживає"
3DLivePhoto Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
У нашому стрімкому світі складно відшукати абсолютно нову бізнес-ідею. У сфері гаджетів і технологій "нове" і "новітнє" - зазвичай лише престижна назва вдосконаленого продукту. Справді оригінальні ідеї цінуються навіть не на вагу золота, а набагато дорожче, адже вони дають щасливому підприємцю можливість стати першим на ринку товарів чи послуг, де ще немає конкуренції. Навряд чи варто пояснювати всі переваги такого становища в сучасній економіці, перспективи високого рівня прибутковості та динамічного зростання.

Ви чули що-небудь про технологію "3DLivePhoto"? Ви не самотні: поки що про неї знають небагато людей, адже цій ідеї лише кілька місяців, а постачання обладнання для її втілення тільки почалося. Можливо, саме це і є ваш шанс спіймати удачу і почати нове життя, купивши готовий бізнес? Отже, переклавши назву з англійської, задамося питанням: що ж це таке - фотографії, що оживають? Кіно? Відео? Ні, все набагато простіше і водночас набагато цікавіше. Уявіть собі чарівні фотографії, під час погляду на які персонажі оживають. скажете, казка? Вже ні! Достатньо встановити безплатний застосунок на будь-який гаджет із камерою і сфотографуватися в "3D LivePhotо". Тепер спрямовуємо камеру на фотографію і дивуємося фантастичному видовищу! Наприклад, на вас кидається лютий тигр. Або повз пропливає величезна зубаста акула. Як приклад можна подивитися відео, але наживо все це має ще яскравіший і чудовіший вигляд. Несподіванка, захват і "вау"-ефект гарантовані. Очевидно, що особливим успіхом така креативна "іграшка" користуватиметься у дітей і підлітків.
3D фото, що оживає, - не єдине, що вміє робити "3DLivePhoto". Устаткування дає змогу знімати 2D і 3D-фотографії, а також робити 3D-брелоки, іншими словами - надавати клієнтам різноманітні послуги залежно від їхніх потреб, смаків і бюджету. Устаткування "3DLivePhoto" від компанії "Dance Heads" ("голови, що танцюють") займає лише чотири квадратні метри, а отже, його можна встановити в будь-якому багатолюдному місці: в торгово-розважальних центрах, кінотеатрах, парках, нічних клубах, вокзалах та аеропортах - загалом, практично скрізь, де є доволі щільний потік людей. Хороший
ефект також приносить розміщення студії на різних масових розважальних заходах: фестивалях, концертах, спортивних матчах, корпоративах, днях міста тощо. Одна студія здатна обслужити до 60 осіб на годину, приносячи тим самим своєму власникові щорічно близько сорока тисяч доларів чистого прибутку. Скільки можна заробити, створивши мережу студій - порахуйте самі. Наразі компанія "Dance Heads" поставляє дві моделі "3DLivePhoto": універсальну і стаціонарну. У них різний дизайн, відрізняються також продуктивністю (швидкістю обслуговування) і розмірами. Поставки обладнання для "3DLivePhoto" в Росію і країни СНД почалися зовсім недавно, що дає вам унікальну можливість стати першим у
своєму місті, хто запропонує клієнтам таку веселу і забавну послугу. Відсутність конкуренції дасть вам змогу посісти найкращі місця в місті та розвивати свою мережу.
Поспішайте, таке становище не збережеться довго! Купити бізнес дуже просто, звернувшись до ексклюзивного постачальника - компанії "DanceHeads". Запити можна надсилати на e-mail info@danceheads.org, подробиці співпраці та перші враження наших клієнтів - на сайті http://danceheads.org.
Dance Heads - щоб люди посміхалися smile

Додано (01.07.2014, 14:07)
---------------------------------------------
Друзі, у нас приголомшлива новина!
Додаток 3D Live Photo опубліковано в AppStore!

Це радісна і важлива подія для нас і наших партнерів. З цього дня починається нестримне поширення унікального продукту - 3D фотографій, що оживають, по всьому світу!

Довгих 7 МІСЯЦІВ тривав процес переговорів з AppStore. Потрібно віддати належне їхнім співробітникам, які на ділі дбають про високу якість своїх продуктів і репутацію компанії. Двічі вони нам відмовляли. Але ми на них не в образі smile Це була гідна гра! Ми не здавалися, а ще більше працювали, покращуючи й доопрацьовуючи застосунок, щоб власники iPhone та iPad теж врешті-решт більше посміхалися smile
І ось нарешті це сталося!
Застосунок доступний для скачування!
      
Ви навіть уявити собі не можете, яку бурю емоцій та святкування ця новина спричинила в Центральному Офісі компанії. Наші радісні вигуки чули всі 8 поверхів бізнес-центру, де ми знаходимося!

Друзі, ми щиро дякуємо кожному з вас за підтримку, допомогу та довіру!

Окреме, сердечне спасибі висловлюємо партнерам, які придбали студії Live Photo, довіряючи нам і нашим обіцянкам домогтися результату з AppStore. Ви по праву можете розділити цю перемогу з нами!

 

Ну а ми очікуємо просто ГІГАНТСКУ кількість завантажень, море позитивних відгуків і оцінок від вас!
DanceHeads - щоб люди посміхалися! ;-)
http://danceheads.org
Додано (06.08.2014, 17:29)
---------------------------------------------
Наш абсолютно приголомшливий партнер з Ізраїлю - Алекса Коль - продовжує свою переможну ходу просторами рідної країни!
І не дивлячись ні на які складнощі, люди ХОЧУТЬ веселитися і з задоволенням це роблять!
https://www.facebook.com/groups/3d.live.photo.

Dance Heads - щоб люди посміхалися! :-)
http://danceheads.org

Додано (15.08.2014, 18:13)
---------------------------------------------
Наші партнери з Іжевська перетворили відкриття своєї студії на справжнє свято! Яна та Олексій Сашини - ви приголомшливі!!!! Ми пишаємося вами!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZXOjqm3XWew&feature=youtu.be

Dance Heads - щоб люди посміхалися! :-)
http://danceheads.org
Додано (21.08.2014, 17:41)
---------------------------------------------
Здивувати - значить перемогти! Бізнес ідея 2014 року! 

 
Цей новий бізнес може зробити вас дуже успішним! Мабуть, ви везуча людина, або зробили щось хороше, раз натрапили на цю статтю. Одним із перших у світі ви дізнаєтеся про унікальне обладнання для бізнесу, створене всього кілька місяців тому.
 

 
Талановиті хлопці зі США витратили кілька років і розробили технологію перетворення звичайних фото на ті, що оживають. Уявіть, герої, з якими ви сфотографувалися, виходять з фотографії, пересуваються, спілкуються. Казка, чари... Оживлення відбувається в момент, коли камера телефону спрямована на фотографію. Люди відкривають роти від здивування і захоплення, коли бачать це видовище наживо. ДИВИТИСЯ ВІДЕО: Посилання
 

На основі цієї технології було створено обладнання, де такі фотографії робляться всього за хвилину. Називається 3D Live Photo Studio (Студія "3D фото, що оживає"). Студії компактні, займають всього 4 кв.м., обслуговують 60 осіб на годину. Дивитися, який вигляд має студія наживо: Посилання 
 
Ставляться в ТРЦ, кінотеатрах, парках, нічних клубах, на набережних... загалом, скрізь, де є потік людей. Зокрема в аеропортах і на залізничних вокзалах.

Також студії можна використовувати для виїзного обслуговування свят і різних заходів. По суті, це готовий, високорентабельний бізнес.  І це не просто слова! На підтвердження ми надаємо ГОТОВИЙ БІЗНЕС ПЛАН під будь-який регіон! 

Надішли запит на електронну адресу: info@danceheads.org та отримай БІЗНЕС-ПЛАН просто зараз!

З повагою,
президент Dance Heads
Андрій
Тимошенко

Додано (25.09.2014, 12:42)
---------------------------------------------
Компанія "ХАТБЕР-М", провідний російський виробник паперово-білової продукції спільно з компанією Dance Heads
International, міжнародною компанією, що спеціалізується на розробці
нових продуктів і унікальних видів обладнання для бізнесу спільно запускають
новий проект під назвою "Живий зошит"

Дивитися відео презентацію проєкту
"Живий зошит" https://www.youtube.com/watch?v=F1r7N0tH_8E
 
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Пошук бізнес пропозицій » Готовий бізнес - "3D фото, що оживає" (Готовий бізнес - "3D фото, що оживає")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: