Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Пошук бізнес пропозицій » "Розблокуй сайт" - Нова унікальна партнерська програма ("Розблокуй сайт" - Нова унікальна партнерська програма)
"Розблокуй сайт" - Нова унікальна партнерська програма
Tihonmaster Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
На сьогоднішній день сервіс "ProxyListPro.com" є лідером серед сервісів з розблокування доступу до заблокованих сайтів. Завдяки цьому сервісу, користувач може розблокувати доступ до таких сайтів, як Facebook, Twitter, Livejournal, Youtube, а також включно з сайтами для дорослих. І хоча вище згаданий сервіс користується шаленою популярністю як серед звичайних користувачів так і серед досвідчених вебмайстрів, все одно знаходяться люди, які досі не знають про унікальну можливість швидко заробити величезну купу грошей за допомогою партнерської програми "ProxyListProxy".

Переваги партнерської програми "ProxyListPro.com"
- Дворівневий дохід. Ви отримуєте 50% з ваших продажів і 10% з продажів ваших рефералів
- Активні учасники системи можуть розраховувати на 60% відрахування з кожного продажу
- Кількість сайтів, до яких блокується доступ, зростає не щомісяця, а щодня. А це означає, що потреба в сервісі "ProxyListPro.com" зростає в геометричній прогресії. І вам потрібно опинитися серед перших хто встигне урвати шматок від грошового пирога.
- Багато конкурентів партнерки пропонують одноразові виплати в той час як партнерська програма "ProxyListPro.com" пропонує регресивний дохід. Що це означає? А це означає, що якщо комусь заблокували доступ, то цей доступ сам по собі не розблокується, і користувач буде змушений продовжувати платити грошики, з яких ви будете справно отримувати свої 50%.
- Величезна кількість пром. матеріалів (банери, посилання, статті для розміщення на форумах, соціальних мережах та інших ресурсах)

Але залишимо теорію осторонь, і порахуємо, скільки ви можете заробити з одного клієнта/підписника на рік

Почнемо з пакета "1 місяць"

Якщо ви зробите один продаж, то ви отримаєте 11.52 $/100*50 = 4.60$
Якщо ваш реферал зробить продаж, то ви отримаєте 11.52 $/100*10 = 1.15$.

Інакше кажучи, якщо ви і ваш реферал зробите по одному продажу, але потім з якоїсь причини перестанете працювати, то ви матимете 4.60$ + 1.15$ = 5.75$ і впродовж року*12 = 69$ нічого не роблячи! Звучить заманливо, чи не так? А в цьому і є головна перевага партнерської програми "ProxyListPro.com"

Зробіть всього один невеличкий поштовх і далі система піде сама і врешті-решт обрушитися на вас у вигляді снігової кулі з доларів!

А тепер давайте порахуємо, що ви заробите, якщо у вас буде підвищена ставка: 11.52 $/100*60 + 1.15 = 8.06$*12 = 96.74$ Тобто ви фактично нічого не роблячи матимете сотню доларів у кишені. А тепер уявіть, скільки ви зароблятимете, якщо робитимете 10-20 продажів на місяць? Стало страшно від представленої купи грошей? То теж! Розмістіть кілька дописів про партнерську програму з вашим реф. посиланням у Фейсбуці чи Вконтакті і розслабтеся. Гроші самі потечуть у вашу кишеню.

Крім вище згаданого доходу ви можете ще заробити на непрямих послугах. Користувачі часто люблять дивитися відео і картинки на заблокованих сайтах, а це ще вам грошики за прикуплений додатковий трафік.

Ваше завдання привести клієнта до нас, а ми, будьте впевнені, зробимо так, що користувач витратить у нас стільки грошей, скільки у нього є. Тільки працюючи з партнерською програмою "ProxyListPro.com" ви можете розраховувати на максимальний дохід з мінімальним трудовкладенням. Почніть прямо сьогодні.

Наші пакети:
"Зняття блоку на 1 місяць" - 11.52 USD
"Зняття блоку на 3 місяці" - 30.75 USD
"Зняття блоку на 6 місяців" - 49,99 USD
"Зняття блоку на 12 місяців" - 78.60 USD

Топ продавані сайти:
Розблокіратор Facebook-а http://member.proxylistpro.com/aff/go/poster911/?i=16
Розблокіратор Yotube-а http://member.proxylistpro.com/aff/go/poster911/?i=20
Сховати мій IP http://member.proxylistpro.com/aff/go/poster911/?i=26
Розблокіратор полунички http://member.proxylistpro.com/aff/go/poster911/?i=27
Сайти багатомовні, тому сервіс з розблокування можна продавати як в Росії так і Китаї

Ви можете працювати як самі так і залучати рефералів і мати свій дохід з їхніх продажів. Який би зі способів ви не вибрали, ви завжди залишитеся у величезному наварі

Вирішили почати? І це правильно! Реєструємося тут:
http://member.proxylistpro.com/aff/go/poster911
 
Одеський форум » БІЗНЕС ФОРУМ » Пошук бізнес пропозицій » "Розблокуй сайт" - Нова унікальна партнерська програма ("Розблокуй сайт" - Нова унікальна партнерська програма)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: