Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Живі зошити - зручний бізнес
LiveNotebook Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Цей новий і прибутковий бізнес заснований на приголомшливому продукті, випущеному на світовий ринок лише кілька місяців тому. Називається новий продукт - "ЖИВИЙ ЗОШУК". Особливість таких зошитів у тому, що герої, зображені на обкладинках, оживають! Так-так, вони виходять з нього, спілкуються з дітьми, смішать їх, або намагаються трохи налякати. Пожвавлення відбувається в момент, коли дитина спрямовує на зошит камеру свого телефона чи планшета. І це виглядає як справжнє диво! 

Що стосується бізнесу...

Зошити продаються мільйонами. Вони потрібні завжди. Їх купували і будуть купувати. Але в епоху високих технологій у цій галузі мало з'явитися щось нове. І це сталося. Створено новий вид зошитів - "Живий зошит". Діти затягують їх до дірок. Число фанів зростає в геомертичній прогресії. Ти можеш бути першим і заробити на цьому.

Цей бізнес не вимагає особливих вкладень і окуповується буквально за пару тижнів. Його можна легко поєднувати з основною роботою, зокрема вести через інтернет. Виключений будь-який ризик втратити гроші, оскільки зошити завжди затребувані і гарантовано продаються. Ти серед перших, хто дізнався про цей інноваційний продукт і завдяки цьому можеш чудово заробити.
Ліцензії на випуск Живих зошитів, тільки в перші три місяці, придбали виробники з 7-ми країн світу. Протягом 2-3-х найближчих років у цій галузі очікується справжній бум. Хто першим зможе оцінити перспективи, того чекає великий успіх.

Зроби бізнес на продажу "Живих зошитів" у своєму місті!

Дізнайся подробиці: 
Email: info@liveproductsgroup.com
Тел. Москва +7 (499) 703-17-77
Тел. Київ +38 (044) 377-72-66
З повагою Live Products Group
 
Liveanimations Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Найімовірніше, ви ще не встигли насолодитися щойно випущеною серією "Солодощі"... А ми вже готові представити вам анонс нової, відчайдушної серії!
 

!!!Серія Живих зошитів "Екстрим"!!!

Серія "Екстрим" названа так неспроста! Ви зможете побачити кілька небезпечних трюків!!! Завдяки ефекту "уявного сповільнення часу", можна буде добре роздивитися як робиться той чи інший трюк, і розібратися з кожним рухом.
Виконано серію в стилі "Low-poly" - один із найпопулярніших у світі! Герой обкладинок навчить підлітків найбільш популярним трюкам на 5-ти спортивних снарядах!
 
LivePhotoApp Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Live Animations/Живі анімації
Історія
Компанія Live Animations - "Живі анімації" - вітчизняний розробник, один зі світових лідерів у галузі створення унікальних нових продуктів на основі технології Augmented Reality, AR - "доповнена реальність". Широкої популярності компанія набула після того, як у вересні 2014 року, спільно з найкрупнішим російським виробником канцелярії - компанією Hаtber, випустила на ринок країн СНДновий продукт - "Живі зошити". Героїня на обкладинках цих незвичних зошитів оживає, якщо на неї навести камеру смартфона. Це виглядає як справжнє диво!
Ринок сприйняв новинку дуже бурхливо, "Живі зошити" одразу ж стали популярними і перші 100 000 розійшлися за 2 дні. За півтора місяця ліцензії на їх випуск та продаж придбали виробники з п'яти країн, зокрема Греції, Італії та Угорщини. До весни 2015 року список ліцензіатів поповнився ще 6-ма європейськими країнами.
Наразі компанія займається кількома великими проектами в галузі реклами та маркетингу. Використовуючи технологію "доповнена реальність", Live Animations істотно посилює інтерес республіки до реклами, а також збільшує ступінь цінності різних товарів в очах споживачів. Завдяки цьому зростає попит на них. Прикладом є те, як це було зроблено з особливими шкільними зошитами.
Місія компанії Live Animations
Використовуючи передові технології та естетику, робити звичні речі та продукти цікавішими, збільшуючи їхню цінність в очах людей.
Головні конкурентні переваги продуктів Live Animations
Просто подивіться на продукти компанії. Вони чесніше і краще за будь-які слова розкажуть про всі численні переваги Live Animations.
Перспективні плани розвитку
Компанія планує істотно розширити асортимент своїх послуг і продукції з використанням технології "доповнена реальність", а також збільшити кількість Ліцензіатів, що випускають продукцію Live Animations по всьому світу, з 11-ти до 50-ти. Протягом 2015 року в планах компанії закінчити 2 великих проекти і випустити на світовий ринок чергову інноваційну новинку, аналогів якої в даний час не існує.
 
Liveanimations Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Уже наприкінці цього місяця ви зможете оживити царство тварин! Кожна тварина похвалиться своєю унікальністю. Серія розрахована на дітей різного віку, а також їхніх батьків! smile
Наші контакти:
info@liveanimations.org
www.livenotebook.org
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: