Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Борошномельний бізнес, порадьте
Nasar Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 132
Репутація: 0
Статус: Offline
У знайомого є цех 620 кв.м. і 0,28 га. землі, розглядаємо як варіант використати під борошномельний бізнес (переважно пшеничне борошно і соєвий шрот) зі своєю лабораторією, тобто з подібним http://analit-pribor.com.ua/catalog....ki-foss обладнанням з аналізу якості зерна, яка зараз ситуація на сільгосп. ринку загалом, може у когось знайомі займаються схожим бізнесом (скиньте контакти). Є постачальник великий, який готовий працювати, за обсягом попиту поки не знаємо де статистику дістати за останні 2 роки саме по Одеській області
 
TheRoad Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 108
Репутація: 0
Статус: Offline
ситуація не найкраща як і в усій економіці, динаміку можете подивитися на держ. сайті статистики. Сільським господарством зараз вигідно займатися, але вийти на ринок дуже важко через жорстку конкуренцію
 
Фонтан Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 88
Репутація: 0
Статус: Offline
якщо у вас є великий постачальник - яка різниця, який буде попит, якщо у нього зосереджена вже велика мережа збуту (якщо він реально великий)? У сестри чоловік працює з 2011 року в борошномельному цеху під Києвом, динаміка ринку/попиту падає, як і вся економіка, але не так, як той самий ПЕК або металургія. Лабораторію ставте, якщо є виділене приміщення, оскільки СЕС у будь-якому разі перевірятиме, в яких умовах робиться аналіз, щодо освітлення площі можете світлодіодні лампи на кшталт http://jooby.com.ua таких поставити, з огляду на те, що з травня ціни захмарні на електромережу для підприємств, принаймні для Києва та області (в Одесі, найімовірніше, нижчі). Під таку площу потрібно буде зробити дорогий ремонт, щоб він відповідав вимогам усіх інстанцій, тобто розрахуйте за БП, що на це піде близько 40% усіх інвестицій.
 
sanyakul Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У світлі останніх подій, має бути цікаво не тільки на Україну працювати, а й на експорт до Європи. Чи бачите якісь обмеження? 

Працював раніше митним брокером у Трокул - так ми оформлювали продукти із зерна на експорт до Європи, але то було 2012 року. Думаю зараз цей напрямок навіть прибутковіший.
 
Lowtrade Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 18
Репутація: 0
Статус: Offline
Річ у тім, що коли у вас свій аграрний бізнес, не обійдеться без стандартних податкових окладень держави. Тому найкраще працювати від імені нерезидентної галузі -сказати можу інакше, зареєструвати ПП або ТзОВ на нашу думку, як іноземну фірму. Робиться дуже просто - ось стаття про реєстрацію компанії в Гонконзі, що свідчить про знижену відсоткову ставку, ну і також про нескладний вихід із цього становища. По-перше, клієнти, яких хочуть відкрити банківський рахунок в одному з банків Гонконгу, зазвичай зацікавлені в корпоративних банківських рахунках. Офшорна корпорація в поєднанні з іноземним банківським рахунком у Гонконзі передбачає захист активів і значні податкові пільги.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: