Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Gold Mining Tech incorporation
GMT Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Gold Mining Tech incorporation - молода компанія, заснована на початку 2016 року, що спеціалізується на видобутку золота в Гвінеї, оголошує про старт унікальної інвестиційної програми зі 100% гарантованим прибутком (усі подробиці можна прочитати на сайті gmtshares.com).
GMT отримала всі необхідні дозволи на ведення вишукувальних і видобувних робіт на двох земельних ділянках (концесіях) у Гвінеї площею 13 кв. км.і 101 кв. км.
Загальний вміст золота в рамках цих концесій згідно з геологічним звітом становить щонайменше 11,5 тонни (поклади як розсипного, так і рудного золота), що еквівалентно, приблизно, $355 млн.
Компанія виходить на ринок інвестицій для фінансування організації видобувних робіт: закупівля необхідної техніки, утримання табору робітників, забезпечення логістики та інших супутніх витрат.
Висока маржинальність бізнесу дає змогу надати вигідні умови для інвесторів, які вирізняються заздалегідь визначеним рівнем прибутку, який отримають інвестори.
Ми гарантуємо повернення інвестицій через рік у 100% розмірі, шляхом зворотного викупу наших цифрових зобов'язань.
Для того, щоб розширити коло потенційних інвесторів, ми залучаємо інвестиції в криптовалюті з підписанням договору оферти, який відповідає нормам Сінгапурського права для захисту інтересів інвесторів.
Усі документи та детальний опис проєкту разом із бізнес-планом ви можете знайти на нашому сайті gmtshares.com.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: