Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Агентства нерухомості місто Одеса » Агентство нерухомості Альта в Одесі (Агентство нерухомості Альта в Одесі)
Агентство нерухомості Альта в Одесі
yarotskiy2012 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Репутація: -1
Статус: Offline
В Одесі шахраї працюють під виглядом агентства нерухомості?

В Одесі, незважаючи на численні публікації в ЗМІ, депутатські запити та звернення до правоохоронних органів, шахраї з псевдо-агентств з нерухомості продовжують обманювати довірливих клієнтів.

В Одеських газетах "Маклер" і "Авісо" є безліч оголошень про здачу в оренду квартир і кімнат за цінами, нижчими за ринкові. За 700 - 1500 гривень пропонують різні варіанти квартир з усіма зручностями, меблями і технікою. Найчастіше заманюють псевдо агентства нерухомості низькими цінами і просто масовістю оголошень у рекламно-інформаційних газетах. Один із потерпілих на ім'я Олег розповів нашому кореспонденту про те, як його ошукали і виманили гроші.

"Я знайшов оголошення про здачу квартири в газеті "Маклер". Ціна привабила мене. Усього за 1200 гривень пропонували орендувати однокімнатну квартиру в центрі міста Одеса, в якій були меблі та побутова техніка. Я зателефонував за телефоном, вказаним в оголошенні, і мені запропонували прийти за адресою: місто Одеса, вулиця Б. Арнаутська, 90, в агентство нерухомості "Альта". Коли я прийшов у вказане агентство, мені сказали, що дійсно, така квартира здається і мені тільки треба підписати з ними договір і заплатити 400 гривень за послугу. Я заплатив. Мені дали номер телефону "господині квартири", з якою я зателефонував прямо у них в офісі. З "господинею" я домовився зустрітися ввечері. Але ввечері вона мені сказала, що не може зустрітися і взагалі квартира вже не здається. Наступного дня я дзвонив в агентство нерухомості "Альта", але на мої дзвінки не відповідали, а потім взагалі "закинули в чорний список". Я прийшов до них в офіс і попросив повернути гроші... Мені сказали, що повернуть, тільки треба написати заяву на ім'я директора і прикріпити до неї договір. Обіцяли передзвонити і віддати гроші. Уже минуло понад тиждень, так і ніхто не зателефонував. Коли я приходжу в офіс агентства нерухомості "Альта", мене звідти в прямому сенсі слова "женуть"..." - розповів Олег.
 
Невідома Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
В Одесі це далеко не поодинокий випадок.
Днями мені терміново знадобилося зняти квартиру. Я в газеті "Маклер" знайшла оголошення про здачу 1-кімнатної квартири за дуже прийнятну суму. Я зателефонувала за вказаним в оголошенні телефоном, дівчина взяла слухавку, представилася Сашею і сказала, що це агентство (що не могло не викликати в мене довіри) і що справді зазначена в оголошенні квартира є в них у наявності. Але для отримання інформації про власника, мені необхідно під'їхати в офіс
Наступного дня я була там. Їхній офіс знаходиться на Успенській\кут Преображенської. Своєї точної адреси вони тоді мені не назвали, але дали орієнтир від будівлі на Успенській 72. Тоді мене це не дуже насторожило, бо я сподівалася все-таки отримати бажану квартиру.
Їхній офіс розташовується в якомусь напівпідвальному приміщенні без вивіски. Хоча вони потім назвалися інформаційним!!!(хоча телефоном мені нічого про це не сказали) агентством "Южный город". Але про те, що вони агентство інформаційне я дізналася лише після того, як уклала з ними договір. Агентство зареєстровано за якоюсь Дубиневич Оксаною Борисівною по вул.Заславського, 5. До цього вони показали мені фото цієї квартири, яка нібито здається, зателефонували господині, дали з нею поговорити і я домовилася з нею про перегляд квартири.
За договір дівчата взяли в мене 500 грн, дали квитанцію, контактний телефон їхньої інформаційної служби і сказали, що договір діє протягом місяця і вони протягом цього терміну зобов'язані надавати мені інформацію про квартири вчасно і УГОВОРУЮЧИСЬ МОЇМИ ВИМОГАМИ, при цьому безоплатно.
Увечері того ж дня, я зателефонувала господині квартири, яку мала дивитися і вона мені сказала, що зараз не може (хоча ми з нею конкретно домовились), але подзвонить мені через час. Звичайно ж, ніхто мені так і не зателефонував, коли я сама почала надзвонювати цій людині, слухавку просто ніхто не взяв.
Вранці наступного дня я зателефонувала в інформаційну службу агентства і пояснила ситуацію, на що дівчина мене грубо обірвала і запитала, на яку суму я розраховую. Коли я заявила, що цікавлюся конкретною квартирою, мене слухати не стали і знову запитали на яку суму я розраховую. Я назвала цифру, на що отримала відповідь, що на цей момент у них нічого підходящого в базі немає. Тоді я почала наполягати, щоб вони вирішили щось із квартирою, яку вони мені запропонували напередодні, і дівчина пообіцяла, що постарається додзвонитися господині. І щоб я передзвонила через годину.
Коли я зателефонувала, мені сказали, що господиня не відповідає і мені варто зателефонувати наступного дня (хоча в їхньому договорі зазначено, що у вихідні дзвонити їм не можна). тобто я припускаю, що ніхто не взяв би слухавку. Коли я почала говорити, що хочу дізнатися про інші варіанти, дівчина обірвала мене, сказавши, що вона "не збирається диктувати мені всю їхню базу" і кинула слухавку. Я передзвонила і сказала, що не можна так кидати людей, на що мені відповіли, що мене знято з обслуговування за образу, і гроші мені ніхто не поверне, і знову кинули слухавку. Я знову передзвонила і сказала, що в договорі чітко сказано, що не можна односторонньо розірвати договір і що вони не виконали своїх зобов'язань. На що мені дуже грубо відповіли, але коли я сказала, що все записувала на диктофон, то слухавку знову кинули.
Ось така трапилася ситуація. Я втратила гроші і час. І ще нарвалася на грубість. В останній мій дзвінок працівниця агентства вже кричала на весь голос.
Так вийшло, що я справді записувала наші розмови, бо після того, як господиня відмовилася показати мені квартиру, я запідозрила агенцію в подачі неправдивої інформації. Тому я буду далі звертатися до юристів, але дуже б хотілося щоб фірма цих шахраїв була викрита.
 
sygrlinn Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
у нас аналогічна ситуація з останнім повідомленням... мадам, відпишіться, будь ласка, про результати звернення до юристів... 26 липня ми писали заяву і нам досі відмовляють... те саме агенство
 
vades1 Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Пишіть заяви в міліцію... А взагалі, краще зібрати таких самих, як і Ви, людей, піти до них в офіс і влаштувати правильний дебош, з камерами, журналістами і міліцією!... Це один вихід
 
sygrlinn Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
ще й міліції платити за їхню "увагу"?... ми вже зіткнулися з тим, що поки не "позолотиш ручку", то ніхто ні з ким спілкуватися не стане....
на жаль, така сутність будь-якої контори цього міста(((((
 
vades1 Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Неправда, я сам водив одного з потерпілих від цієї контори в міліцію... Усе було без грошей
 
sygrlinn Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
і ця контора гроші повернула? вони домоглися правди?
 
vades1 Повідомлення # 8
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
На повернення грошей навіть не сподівайтеся... Ми зробили інтерв'ю, зробили запити від одеських депутатів, заяву подали.

Щоб їх покарати, треба просто зібрати всіх "кинутих" і зробити красиве шоу... Тоді й гроші повернуть і офіс закриють... До речі, їхній уже закривали офіс, щоправда на 2 тижні...
 
Oddesit452 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Хлопці, так не можна, треба активно діяти, якщо ми хочемо прикрити цю шарашкіну контору, мене самого кинули 31 липня 2012 р. Я хочу змонтувати відеоролик з усіма кинутими людьми та їхніми інтерв'ю, а також не викидайте договорів і квитанцій - ми прикріпимо їх до матеріалів, які викладемо на сайті, на дорогому хостингу, щоб про сайт дізналися всі.
Ось мої контакти:

alta12@inbox.ru

Запитуйте телефон в лічці ВК ЦІЛОДОБОВО))))
P.S.
Сергій (його телефони 096-955-74-31,093-548-30-41,093-164-92-48) з АН "Альта" (місто Одеса, вулиця Б. Арнаутська 90), ти сволота і ті дві кобили з вашого офісу теж.

Пишіть або надсилайте ролик, у якому розповідайте як і коли вас кинули, а також скани договорів і квитанцій.
 
tuzla10 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я попалася на цю ж вудку (не дарма кажуть: скупий платить двічі), вирішивши за 400 гр зняти кімнату для доньки-студентки. Хлопці я з вами
 
svetavsv2012 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
я сьогодні теж потрапила на цю вудку. не знаю, чи повернуть вони гроші-5оо грн.?
 
vdowencko Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Репутація: 0
Статус: Offline
ще працює?
 
Mendes Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Ух, добре, що нам пощастило. Шукали квартиру в Малиновському районі і звернулися в агентство Південний Захід realty-odessa.ua . Так підібрали нам такий варіант, приблизно який і хотіли. І взяли з нас дуже мізерний відсоток. Добре, що ми нарвалися на нормальне агентство.
 
Akcel Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім доброго часу доби, можу вам порадити ось цей сайт estatesaleodessa.com, на ньому досить багато оголошень про продаж квартир в Одесі безпосередньо від господарів.
 
yelmat Повідомлення # 15
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 129
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, шахраїв вистачає, і їх ні хто не карає.
Я особисто намагаюся з підозрілими агентствами не зв'язуватися.
Я коли шукав квартиру в новобудові, довго вибирав, з ким краще мати справу, а з ким ні... але не знаючи всіх аспектів цієї справи, вирішив звернутися до компанії banknovostroy. com, вони допомагають правильно вибрати квартиру в новобудовах. Мені чітко розповіли які можуть виникнути моменти в тій чи іншій новобудові та підказали що краще обрати. З їхньою допомогою я здійснив вдалу покупку квартири.
 
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Агентства нерухомості місто Одеса » Агентство нерухомості Альта в Одесі (Агентство нерухомості Альта в Одесі)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: