Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Фідерна тринога під чотири вудилища (+ відео) (Фідерна тринога під чотири вудилища (+ відео))
Фідерна тринога під чотири вудилища (+ відео)
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам фідерні триноги під чотири вудилища.  Фідерна тринога зроблена за такою конструкцією, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, а інший кінець вудилища - на берег водойми, при цьому вудилище перебуває під кутом 35-40 градусів. Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища міцна і стійка на поверхні на відміну від численних пластмасових і алюмінієвих підставок для вудилищ, де стійкість і якість пластмасових і алюмінієвих підставок є головним недоліком.
Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища дає змогу знаходження чотирьох вудилищ на комфортній відстані одне від одного (21 см.) Є можливість купівлі фідерної триноги з різьбовими втулками для вкручування сигналізаторів і рогачів, а також з вбудованими рогачами, які передбачені конструкцією триноги.
Роздрібна ціна фідерної триноги 330 грн. (із вбудованими рогачами, які передбачені конструкцією
триноги).
Роздрібна ціна фідерної триноги 370 грн. (з різьбовими втулками для вкручування рогачів і
сигналізаторів).
Є варіант продажу фідерної триноги дешевше на 50 грн. Це продаж фідерної триноги в нефарбованому вигляді. Так як фідерна тринога зроблена з оцинкованого металу,
фарбування не відіграє особливої ролі, оскільки оцинкований метал не іржавіє. Тобто
елементи фідерної триноги (оцинкований метал) не пофарбовані в дороге
порошкове напилення. Фідерна тринога під чотири вудилища має високу надійність і довговічність всіх елементів (виготовлена з оцинкованого металу хорошої товщини).
товщини). Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я надішлю вам відео ролик, фото і докладний опис фідерної триноги під чотири вудилища. Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) за висотою. Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище зберігатиме потрібне положення. Висота регулюється - від 57 см до 87 см, ширина - 64 см, розмір у складеному вигляді для перенесення: довжина 59 см. Вага - 1,4 кг. Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку.  На ділянку куди торкається вудилище нанесено прогумований захисний шар, який оберігає від подряпин вудилище.
У нижній частині фідерної триноги кожна опора має гострий наконечник, що дає можливість надійно встановлювати триногу на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб'яному березі і т.д. (фабрично виробляються на території України з 2012 року). 
Відправлення здійснюється в будь-який регіон Укрпоштою, Новою поштою, Інтайм, Автолюкс та іншими кур'єрськими службами (можливий накладений платіж), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом.
Є можливість поспілкуватися по відеозв'язку "Skype", мій логін: s.karnogickiy
Ставте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді.
Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Фідерна тринога під чотири вудилища (+ відео) (Фідерна тринога під чотири вудилища (+ відео))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: