Fishman333 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Продам універсальні підставки для донного, поплавкового і фідерного вудилища. Універсальна підставка якісно зроблена з оцинкованого металу нормальної товщини, дуже міцна і стійка завдяки своїй вдалій конструкції. товщини, дуже міцна і стійка завдяки своїй вдалій конструкції. Універсальна підставка завдяки вдалій конструкції, має можливість вертикальної корекції (вгору, вниз). Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) за висотою. Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде прекрасно зберігати потрібне положення в будь-яких умовах, навіть на самому нерівному березі. Висота регулюється - від 37 см. і до 63 см, Розмір у складеному вигляді для перенесення: довжина 43 см. Вага - 950 гр. Роздрібна ціна Універсальної підставки - 195 грн. Є варіант продажу підставки дешевше. Це продаж Універсальної підставки в нефарбованому вигляді. Оскільки підставка зроблена з оцинкованого металу, фарбування не відіграє особливої ролі, оскільки оцинкований метал не іржавіє. Тобто елементи підставки (оцинкований метал) не пофарбовані в дороге порошкове напилення. Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я надішлю вам відео ролик, фото і докладний опис універсальної підставки для донного, поплавцевого і фідерного вудилища. Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесено прогумований захисний шар, який надійно оберігає від подряпин на вудилищі. У нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати підставку на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебеневому березі тощо. (фабрично виробляються на території України з середини 2011 року). Маючи в наявності універсальну підставку для донного, поплавцевого і фідерного вудилища, ви отримаєте справжнє задоволення від риболовлі, коли інші будуть шукати підходяще місце і вирубувати палиці. Відправлення здійснюється в будь-який регіон Укрпоштою, Новою поштою, Інтайм, Автолюкс та іншими кур'єрськими службами (можливий післяплата), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом. для вас способом. Є можливість поспілкуватися по відеозв'язку "Skype", мій логін: s.karnogickiyЗадавайте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді. Моб. +38-067-982-09-39 Моб. +38-066-499-17-25 Моб.+38-093-747-02-85
|
|
| |