Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Рід під на 2 вудилища (+ відео) (Рід під на 2 вудилища (+ відео))
Рід під на 2 вудилища (+ відео)
Fishman333 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Продам підставки рід під на 2 вудилища (донного, фідерного).  Рід під відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів (зроблений з
оцинкованого металу хорошої товщини). Також регулюється кожна ніжка (опора) по висоті, дуже стійкий на будь-якій поверхні.  У нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати його на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебеневу березі тощо. Відстань між двома вудилищами - 60 см. Фабрично виробляються рід під на території України c
2012 року. Конструкція рід поду цілісна, тобто він не складається трубка в трубку, він цілісний. Що дає рід поду на 2 вудилища велику перевагу перед пластмасовими і алюмінієвими рід подами, а саме, не з'являються люфти і зручний в розбиранні та збиранні.Рід під на 2 вудилища дуже компактний, складається і розкладається за 1 хвилину. Розмір у робочому вигляді: висота регулюється - від 63 см. до 87 см, ширина 55 см, довжина - 107 см. Розмір у складеному вигляді для перенесення: 97 см. Вага 3,0 кг. Відстань від сигналізаторів клювання до рогачів 107 см.  
Роздрібна ціна підставки рід під на 2 вудилища - 640 грн. Є варіант продажу Род Пода дешевше на 50 грн. Це продаж підставки в нефарбованому вигляді. Оскільки Род Под виготовлений з оцинкованого металу, фарбування не відіграє особливої ролі, оскільки оцинкований метал не іржавіє. Тобто елементи Род Пода (оцинкований метал) не пофарбовані в дороге порошкове напилення. Якщо ви надішлете адресу вашої ел. скриньки, я вам надішлю відеоролик установки рід пода на 2 вудилища, фото і докладний опис. 
Відправлення здійснюється в будь-який регіон Укрпоштою, Новою поштою, Інтайм, Автолюкс та іншими кур'єрськими службами (можливий накладений платіж), через водія автобуса, будь-яким зручним для вас способом. 
Є можливість поспілкуватися по відеозв'язку "Viber" і "Skype", мій скайп: s.karnogickiy
Ставте, будь ласка, мені будь-які питання, буду радий на них дати відповіді. 
Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
Моб.+38-093-747-02-85
Viber: +380966313686
Skype: s.karnogickiy
Email: S.Karnogickiy@gmail.com
 
Одеський форум » РИБОЛОВЛЯ ТА ПОЛЮВАННЯ » Форум рибалок » Рід під на 2 вудилища (+ відео) (Рід під на 2 вудилища (+ відео))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: