Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дачний будинок
mashaOf Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 42
Репутація: 0
Статус: Offline
Порадьте, будь ласка, хочу на дачі дачний будиночок поставити, заморочуватися будівництвом поки що не хочеться, а будиночок потрібен. До кого краще звернутися? А то відгуків купа, а найкращу фірму вибрати не можу!
 
Veteran Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Напевно багато хто через подібне пройшов....купити невеликий дачний будиночок ... Потім починається ... утеплення, прибудови різного калібру і в підсумку виходить "хрін зрозумій чого". Думаю, краще трохи напружитися фінансово і побудувати середній варіант ... утеплений, з планами подальших прибудов ...
 
Vetochka Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 33
Репутація: 0
Статус: Offline
Компанію, яка займається будівництвом дачних будиночків в Одесі за відгуками шукали, а краще б як і ви на форумі запитали! Ну про все по черзі: нам потрібен був дачний будиночок, тому що будуватися поки ми не збиралися особливо, вирішили взяти тимчасовий будиночок. Знайшли кілька компаній, за відгуками Буд Майстер сподобалася, у них на сайті багато гарних відгуків, так що вибрали її. Залишили заявку і за день нам зателефонувала їхня менеджерка - Світлана. Відразу ж озвучила суму і сказала, що вони працюють тільки за передоплатою, на що ми сказали, що немає проблем, оплатимо. Будиночок обговорили і метраж, і проект, через 10 днів обіцяли виготовити. Але, через 10 днів дзвінка не було, як і через 15. Ми зателефонували самі, нам сказали, що була проблема з робітниками за сімейними обставинами, попросили ще тиждень. Через тиждень вони не взяли слухавку, дзвонили цілий день. Наступного дня та сама історія. Тут ми вирішили схитрувати і перевірити їх, залишили з іншого номера заявку на сайті і бінго - дзвінок! Але щойно сказали, що це ми і чому вони затримують терміни, скинули слухавку. Ми дзвонили на обидва номери і навіть директору, але скрізь тиша. Написали лист на пошту і доклали заяву, що ми вирішили на них подати до суду, і тільки після цього на передзвонили! У підсумку нам привезли будиночок, ось тільки якість залишає бажати кращого. Підлоги здулися, обшивка покоцана і дах перекривати довелося. Загалом не компанія, а занюхана конторка шахраїв! Ніколи не вірте відгукам, що розміщені на сайтах компаній! Краще читайте відгуки на отзовіках і форумах і шукайте нормальні компанії!)
 
profilansh Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Пошукайте в Гуглі
 
Порох Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Можна просто купити контейнер і самим його переобладнати під дачний будиночок.
 
ВікторПонам Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 67
Репутація: 0
Статус: Offline
Можна ще простіше зробити і не витрачати час на переобладнання (чи то пак, ремонт) - можна відразу готовий модульний будиночок поставити. У нас в Одесі є компанія, яка їх виготовляє. Нещодавно матері на дачі такий ставив, вони з батьком будівництво капітального будинку за все життя так і не змогли подужати. Що сподобалося, то це мінімальний інтервал часу від замовлення до встановлення - замовив на mоdul.cоm.uа і через півтора тижні на ділянці вже стояв готовий будиночок, заходь і живи.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: