Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дача
LadySnov Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Давайте поговоримо про наші дачі. Використовуєте їх тільки для відпочинку чи працюєте там у саду або на городі? Нам пощастило нарешті купити дачу нещодавно. Сам будиночок невеликий, але затишний, а ось ділянка перебуває в жалюгідному стані. Видно що за нею вже давно ніхто не доглядав

Шахіст Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Мені здається, краще застелити вже готовий газон у рулонах. Тоді не потрібно буде підбирати насіння, сіяти його і чекати сходів, та й ви не можете передбачити результат, зійде такий газон добре або з лисинами.

PauloKoelio Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Навіщо вам ця морока з газоном, адже для того щоб він мав гарний і доглянутий вигляд, за ним потрібен ретельний догляд. Потрібно буде забезпечити безперебійний полив і стрижку. Краще плитку викладіть на ділянці.

Пушинка Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ну яка плитка, ви що навіщо вона на дачі? Звичайно, газон у сто разів кращий, а якщо він буде ще й квітучий, то це взагалі казка. Щодня можна буде милуватися красою квітів і вдихати їхній аромат.

MaZeX Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Шановні дачники, може комусь знадобиться моя інформація. Ось уже почався дачний сезон. Після відвідин дачі, я зрозумів, що всі інструменти стали непридатними. Згнили і стали трухлявими держаки на моїх лопатах і граблях. Чи то жучок якийсь з'їв, чи то згнили від вогкості.
Сусід мені підказав, що можна купити в інтернеті тримачі для садового інструменту
По-перше, це набагато дешевше, ніж купувати нові інструменти, а по-друге, можна купити телескопічні ручки, бо в нас із дружиною велика різниця в зрості. Зручно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: