Дача
|
|
LadySnov | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Давайте поговоримо про наші дачі. Використовуєте їх тільки для відпочинку чи працюєте там у саду або на городі? Нам пощастило нарешті купити дачу нещодавно. Сам будиночок невеликий, але затишний, а ось ділянка перебуває в жалюгідному стані. Видно що за нею вже давно ніхто не доглядав
|
|
| |
Шахіст | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені здається, краще застелити вже готовий газон у рулонах. Тоді не потрібно буде підбирати насіння, сіяти його і чекати сходів, та й ви не можете передбачити результат, зійде такий газон добре або з лисинами.
|
|
| |
PauloKoelio | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Навіщо вам ця морока з газоном, адже для того щоб він мав гарний і доглянутий вигляд, за ним потрібен ретельний догляд. Потрібно буде забезпечити безперебійний полив і стрижку. Краще плитку викладіть на ділянці.
|
|
| |
Пушинка | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ну яка плитка, ви що навіщо вона на дачі? Звичайно, газон у сто разів кращий, а якщо він буде ще й квітучий, то це взагалі казка. Щодня можна буде милуватися красою квітів і вдихати їхній аромат.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Шановні дачники, може комусь знадобиться моя інформація. Ось уже почався дачний сезон. Після відвідин дачі, я зрозумів, що всі інструменти стали непридатними. Згнили і стали трухлявими держаки на моїх лопатах і граблях. Чи то жучок якийсь з'їв, чи то згнили від вогкості. Сусід мені підказав, що можна купити в інтернеті тримачі для садового інструменту По-перше, це набагато дешевше, ніж купувати нові інструменти, а по-друге, можна купити телескопічні ручки, бо в нас із дружиною велика різниця в зрості. Зручно.
|
|
| |