Хлібопекарня
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 145
Статус: Offline
| Як відрізняється приготування хліба в домашніх і заводських умовах?
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 38
Статус: Offline
| Дуже сильно. На заводі конвеєр, сувора лабораторія, чіткі норми. Устаткування найвищої якості, докладніше подивитися можна. А вдома, як вдома, борошна на око, солі на смак) Нічого страшного не трапиться якщо відійти від норми)
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 3 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Статус: Offline
| У заводських умовах додають багато солі та цукру, через що за смаком набагато кращий за домашній, для здоров'я відповідно шкідливіший з такою кількістю, яку вони додають...
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 4 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Статус: Offline
| Вдома ви в хліб душу вкладаєте, коли його печете, а на виробництві бездушний конвеєр.
|
|
| |
AngelaVer | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
| Підкажіть будь ласка, де купити ноутбук?
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
| Але ця тема для обговорення хлібопекарні.
|
|
| |