Зелень для приготування їжі
|
|
Олівія | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 88
Статус: Offline
| Доброго дня. Підкажіть, а ви додаєте зелень, коли готуєте їсти? Я щось зовсім не люблю її в їжі. Ось, наприклад, кріп або петрушка, як на мене, то зовсім змінюють смак страв. Тому ніколи не купую зелень. Та й травами сушеними не захоплююся. Це я тут одна така? Як ви ставитеся до таких приправ у їжі?
|
|
| |
MaksimusMann | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
| А даремно ви так. Ви знаєте навіщо нам треба вживати трави, зелень? Щодня нам треба їсти клітковину, отримувати вітаміни, якими багаті ці рослини-приправи. Ось, наприклад, почитайте цікаві факти про кріп Тоді й дізнаєтеся, якими властивостями він володіє і наскільки він є корисним. Та не тільки кріп, так можна сказати і про інші приправи.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 3 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Статус: Offline
| Живу я в приватному будинку, є своя невелика грядка. Так я щороку засіваю її різною зеленню. Що в мене тільки не росте - петрушка, кріп, кінза, шпинат, рукола і багато іншої зелені. Я завжди її в усі страви додаю, адже це джерело вітамінів, та й люблю дуже смак трав.
|
|
| |
Оксана | Повідомлення # 4 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Статус: Offline
| Донедавна я теж до багатьох продуктів харчування так ставилася, то того не любила, то цього не їла. Тепер ось перейшла на правильне харчування і дуже навіть полюбила зелень у стравах.
|
|
| |