Кондитерська упаковка
|
|
ludapos | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Почала робити вдома різні кондитерські вироби. І хочеться гарно їх упаковувати, якщо йдемо в гості і несемо як доповнення до подарунка. Або буває просять на замовлення щось приготувати. Ось зефір замовили приготувати, а я не знаю в яку упаковку його помістити і де її купити.
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Є одноразова пластикова тара. Часом мені суші в такій привозять. Вона і для кондитерських виробів підходить. Має бути в продажу серед господарських товарів у великих торгових мережах типу Епіцентру.
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я для заморозки купую різну одноразову тару на Аліекспресі. Там є і тара для кондитерських виробів - і паперова, і картонна, і пластикова.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Для зефіру краще використовувати картонні коробки - вони є невеликого розміру на пару штук, є й такі, що можна багато розмістити, є звичайні і є з прозорим віконцем, щоб було видно красу виробу. Ось тут подивіться коробки для зефіру У них є і опт, і роздріб.
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| прекрасний спосіб упакувати і подарувати солодощі це коробочки для цукерок. Коли обираєте коробочку для цукерок, важливо враховувати її якість та міцність, щоб вміст не пошкодився під час транспортування та не псувався під час зберігання. раджу брати одразу в перевіреному місці, як-от УкрСіч.
|
|
| |