Торт Наполеон зі згущеним молоком рецепт
|
|
gruzopotok1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Статус: Offline
| Цей знаменитий торт має безліч рецептів, і один із них - торт "Наполеон" зі згущеним молоком. Торт виходить дуже насиченим і призначений для справжніх ласунів і любителів згущеного молока, а час приготування його займе у Вас 2,5 - 3 години.
Інгредієнти:
Вершкове масло - 400гр Вода - 150-200гр Яйця - 2 шт. Борошно - 600-700гр Горілка - 2-3 ст. ложки Згущене молоко - 2 банки Оцет - 1 ст. ложка Сіль - на кінчику ножа
Спосіб приготування торта Наполеон зі згущеним молоком:
В об'ємну миску вилити воду, додати оцет і горілку. Усе ретельно перемішати. В іншому посуді змішати яйця та сіль. Обидві частини інгредієнтів з'єднати і збити вінчиком так, щоб вийшла однорідна маса. На обробну дошку висипати борошно (500-600гр) і зверху висипати нарізане масло. За допомогою важкого ножа порубати масло з борошном, щоб шматочки вийшли якомога дрібнішими. З масла з борошном сформувати гірку, вилити яєчну суміш і замісити тісто. Тісто має вийти еластичним. Можна в процесі вимішування додати трохи борошна. Тісто, що вийшло, розділити на 10 однакових частин і поставити в холодильник на 1,5-2 години. Духовку розігріти до температури 200-220С, розкачати тонкі коржі, викласти на деко, трохи присипане борошном, тісто наколоти виделкою. Коржі випікаються 7-10 хвилин. Готовий корж вийняти, викласти на дошку і обрізати під діаметр великої тарілки або кришки. Обрізані частини залишити на присипку, гарненько подрібнивши. На блюдо поперемінно викладати коржі, змащуючи їх згущеним молоком. Верхній корж і боки торта присипати крихтою.
Готовий торт "Наполеон" зі згущеним молоком поставити для просочення в холодне місце на 10-12 годин (краще на ніч). Приємного Вам апетиту!
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 145
Статус: Offline
| Обожнюю саме Наполеон, мій улюблений торт!
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 3 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 38
Статус: Offline
| Смакота))))
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 67
Статус: Offline
| Наполеон - мені чомусь нагадує про дитинство.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 5 |
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 88
Статус: Offline
| Наполеон - класичний торт, який, напевно, всі люблять. У мене дружина його з яким тільки просоченням не готувала, і з кремом, і з джемом, і зі згущеним молоком. Перший свій Наполеон вона готувала за бабусиним рецептом, потім тут знайшла рецепт cooking.ua - і тепер готує трохи по-іншому. Її торт завжди м'який, соковитий і солодкий.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 55
Статус: Offline
| Біжу робити, це мій найулюбленіший торт))))
Додано (10.06.2015, 20:32) --------------------------------------------- АЛЕ згущене молоко в наполеоні для мене новина, ніколи не пробувала робити. Зазвичай роблять із заварним кремом.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 67
Статус: Offline
| це мої улюблені ласощі!
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 8 |
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 120
Статус: Offline
| Я цей торт просто обожнюю! Кращого за нього немає для мене)
|
|
| |
Demin | Повідомлення # 9 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Статус: Offline
| Треба буде спробувати самому вдома зробити улюблений торт.
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 10 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Статус: Offline
| Із заварним кремом набагато смачніше ніж зі згущеним молоком, в усякому разі класичний рецепт іде саме з кремом
|
|
| |
valdemar89 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Статус: Offline
| Готував цю страву)) Дуже смачно) але перед цим купив потрібний кухонний інвентар
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
| Улюблений торт чоловіка, завжди готую йому його на день народження))
|
|
| |
AlexBel99 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| Дякую за рецепт
|
|
| |