Домашній майонез
|
|
МАСЯНЯ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Інгредієнти: 3 жовтки, 3 стол. ложки гірчиці, сіль, перець, 0,5 л рослинної олії 1/2 стіл. ложки оцту
Змішати жовтки, гірчицю, сіль і перець. Додати рослинну олію і збити. У самому кінці влити оцет і ще раз збити. Усе! Майонез готовий до вживання протягом 3х діб. Приємного апетиту!
|
|
| |
Natali | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| корисний рецепт і я обов'язково спробую)
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Ми робили один раз, жирнуватий виходить.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| І у нас жирнуватий, видно не дотрималися рецептури!
|
|
| |
julchonochk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Інгредієнти: Гірчиця не гірка 3-4 столових ложки Олія оливок 3 стіл. ложки Жовтки 4 штуки Оцет бальзамічний 1-2 ч. ложки Приготування: Усі інгредієнти змішати і довести до однорідної маси. Соус готовий. Багато хто використовує для приготування соусу ще й анчоуси, вони надають йому рибного смаку. Але такий соус на любителя. Цей соус дуже підходить до салату "Цезар", рецепт якого я знайшла на цьому сайті gcook.ru
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Нам не сподобався. Якийсь він жирний і важкий вийшов.
|
|
| |
Вадимk | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Яйце куряче
3 шт
Олія рослинна 225 мл
Сік лимона 1.5 ч.л
Гірчиця звичайна 1.5 ч.л
Сіль 1 ч.л
Цукор 0.5 ч.л
У лист покупок
Додано (17.09.2015, 15:34) --------------------------------------------- Інгредієнти для "Пісний майонез "Новорічний настрій"": Борошно (склянка 200 мл) - 1 стак. Вода - 3 склянки. Олія рослинна ( рафінована, за рецептом оливкова) - 8 ст. л. Сік лимонний - 3-3,5 ст. л. Гірчиця (готова) - 3 ст. л. Сіль - 2 ч. л. Цукор - 2 ст. л.
|
|
| |
dianochka | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Буває майонез, приготований із молока. Він теж чудесним чином стає густим і на смак не поступається традиційному майонезу на яйцях. Інгредієнти: 150 мл молока 2,5 %-ної жирності 300 мл соняшникової олії 2-3 ч. л. гірчиці 1 ст. л. лимонного соку сіль і цукор за смаком Спосіб приготування Молоко кімнатної температури влити в ємність для блендера. Додати соняшникову олію і збивати блендером (не міксером!) доти, доки не утвориться густа емульсія. У готову суміш додати сіль, цукор, гірчицю і сік лимона та збивати ще 5 секунд. Дивно, але навіть без яєць виходить справжнісінький майонез.
|
|
| |
nazar44 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| МАЙОНЕЗ НА ДОМАШНІХ ЯЙЦЯХ ІНГРЕДІЄНТИ ОСНОВНІолія рослинна 1 склянкажовтки яєчні 4 шт.цукор ½ ч. л.сіль ½ ч. л.вода 250 мллимони
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Олію потрібно брати ОЛИВКОВУ. Обов'язково, щоб присмак рослинної не відчувався.
|
|
| |
Oxana | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я робила домашній майонез, але в мене він постійно рідкий виходить, що не так роблю не зрозумію.
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Води менше додавайте
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ivazer, вода в рецепт узагалі не входить, рідкий може виходити через те, що додано занадто багато олії або оцту.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| замість рослинної беріть оливкову олію, корисніша.
|
|
| |
Sashok31 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| я кілька рецептів пробувала... зовсім не смачно вийшло(((
|
|
| |