Чим краще пиляти труби в пів дюйма?
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно мені терміново напиляти купу труб для альтанки, а болгарку я дуже боюся. Вона просто непередбачувана.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Тоді вам потрібен верстат спеціальний з різання металу, який вам у цьому допоможе.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Краще акуратно пропустити через циркулярку і всі справи, тільки дуже акуратно робіть.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Можна, звісно, і болгаркою, але якщо цих труб дуже багато, то тоді швидше буде верстатом зі стрічковою пилкою. Ось про таку пилу я маю на увазі. Просто болгарку намагаюся не брати взагалі, бо одного разу вона мені пів обличчя розрізала. Такої пилки вистачить на дуже довго і вона важко тупиться. Краще до речі брати фірмову, щоб не потрапити на підробку. У мене на даний момент на верстаті встановлена ось така
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Ого!) Спасибі за такі відрядні поради і за допомогу. Дійсно корисна інфа для мене!
|
|
| |
Luda | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мій чоловік працює турбінкою, ніколи в нього проблем не виникало
|
|
| |
Nikollay | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я не боюся працювати болгаркою, але і верстати у мене є, тому що я працюю в столярному цеху. Весь інструмент купую завжди в одному магазині Eurotools .Великий вибір інструментів, комплектуючих, верстатів. У якості абсолютно впевнений, рекомендую за верстатом звернутися до них.
|
|
| |
RimmaYa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| у мого чоловіка верстат є спеціальний
|
|
| |