Порадьте фільтр для води
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто яким фільтром для води користується? Набридло вже купувати, коли можна самому фільтрувати.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас TGI 525 - дуже задоволені ним. Купували ще того року.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| А в нас звичайний глечик за 300 грн. - поки що вистачає.
|
|
| |
Alexa11 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А який Ви хочете? Щоб у вигляді глечика, чи щоб вода з канавки відразу фільтрована йшла? Просто я собі теж придивляюся, але не знаю який краще? У принципі я зверталася до магазину медтехніка, купувала в них тонометри медичні medtechnika.com батькам і хрещеній, там є й фільтри, але який потрібно підкажіть
|
|
| |
GLADIAT | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу порадити дуже хорошу систему очищення води eSpring. (Дивіться в категорії "Дім"-"Система очищення води"). Є гарантія та знижки. Всі питання краще за телефоном: 0988188701. Ольга.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я особисто не вірю в очищення води фільтрами, які нам радять купувати. Навпаки, я п'ю тільки воду яку замовляю
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У мене глечик, недорогий. Вистачає на 1 місяць фільтра.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Аквафор у нас.
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 9 |
Майор
| Я використовував ось такі фільтри Фільтрувальний матеріал полотно голкопробивне з ефективністю очищення 5,10 і 60 мкм
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 10 |
Сержант
| гугл на допомогу
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Індезит нормальні
|
|
| |
ЖорикGig | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А ми вже давно не купуємо ці глечики. Накладно виходить. З якістю нашої води доводилося практично щомісяця міняти фільтри. Проблему вирішили встановленням ось такого фільтра в підвалі:
Тепер не скаржуся ні на смак, ні на якість води. Також зник накип у чайнику. Загалом суцільні плюси.
|
|
| |
Balu | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| у нас звичайний фільтр (глечик) аквафор
|
|
| |
romero | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Уже рік як користуємося системою зворотного осмосу для очищення води. Називається CAC-ZO-5P, замовляли через сайт obud.com.ua, подивитися фільтр і характеристики можете на сайті в розділі все для водопостачання, дуже зручно, банка з пом'якшенням міняється приблизно один раз на рік. Це на пряму залежить від води та обсягів використання. Він, звісно, не дешевий, але воду очищає максимально ефективно і без будь-яких хімікатів, а виключно природним способом.
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 15 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, а один раз вирішили провести хімічний аналіз води яка тече у нас з під крана, ми відправили її ось у цю лабораторію в Києві, вже через тиждень ми отримали аналізи експертів, і питання про покупку фільтру вирішилося саме по собі, воді було виявлено дуже багато різних важких металів і бактерій і вживати цю воду ні в якому разі не можна.
|
|
| |