Постільна білизна
|
|
Светик1 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно замовити 20 комплектів постільної білизни з бязі в пансіонат. І ніяк не можемо знайти постачальника. Хтось може допомогти, порадити кого-небудь? Можливо сайт, або номер телефону. Головне, щоб постачальник був перевірений і якість продукції була хороша.
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Таку кількість постільної, за дуже вигідною оптовою ціною, можна замовити на сайті magitex.com . У цьому інтернет-магазині відмінний вибір дуже якісної продукції за доступною ціною. Працюємо з цим постачальником уже тривалий час, і дуже задоволені асортиментом домашнього текстилю та запропонованими цінами, тож раджу.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чудово, у них якраз є така білизна, як ми шукали. Спасибі вам велике за допомогу!
|
|
| |
Mihoo | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми брали собі два комплекти, а також сестрі комплект постільної білизни в магазині МебельОК. За ціною і якістю, як я вважаю, один з найкращих інтернет-магазинів. Брали і дитячі, і дорослі моделі, претензій до якості жодних, тому без докорів сумління можу рекомендувати
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я ось теж думаю для хостелу закупити партію наматрацників у магазині Там же беру постільну білизну - недорогу і міцну, не рветься після щоденного прання. Плюс розміри для ліжок ідеально підходять - вони в нас не стандартні й не завжди є такі розміри як треба.
|
|
| |
Шведка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| а мені подобається з бавовни, натуральне
|
|
| |
Латаття | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Люблю шовкове
|
|
| |
Мартера | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Шовк дуже красивий, але холодний і слизький) Хоча зараз холод - це навіть приємно. Я купила два комплекти постільної білизни Word of Dream Сатин , сподобалося ніжне забарвлення і склад. Сподіваюся, якість не розчарує - поки тільки чекаю на доставку.
|
|
| |