все для дому
|
|
valdemar89 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| В інтеренет магазині "Торговий" Ви можете купити: Кухонне приладдя Засоби для прання Господарські товари Чистячі та мийні засоби Всі товари найвищої якості та за приємними цінами
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| А я оптом купую все для дому в магазині color-it.ua . Буває таке що ми з сусідами робимо спільне замовлення і ще дешевше виходить. До речі, в Одесі доставляють нам у день замовлення, якщо зробити замовлення вранці. Тобто не потрібно чекати довго, все необхідне тут же привезуть!
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Нещодавно ось тут skinali.com.ua взяла дуже гарний скляний фартух з фотодруком водоспаду, кухня з ним буквально перетворилася. Там можна з будь-яким малюнком і за своїми розмірами замовити.
|
|
| |
iro4ka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доброго всім дня. Для нашого заміського будинку особисто я днями в цій фірмі ecomaterial.by замовила покрівельні мембрани за досить прийнятною ціною. Можете і ви взяти на замітку. Удачі всім.
|
|
| |
Tarakash | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дякую за корисні посилання, записав!
|
|
| |
Neodna | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Для мене центр будинку - це кухня. Все на кухню вибирала просто з величезним почуттям відповідальності)) Плиту вибрала сіру газову Грета, дуже довго наважувалася, але в результаті не помилилася у виборі. За кольором і стилем - ідеально, плюс газова - це економно.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 7 |
Полковник
| В інтернеті дійсно можна знайти все. Ми ось нещодавно робили ремонт у спальні й купили новий гарнітур із класичної колекції spalnia.com.ua. Зроблена добротно, все продумано до дрібниць, дуже акуратна і красива.
|
|
| |
freeruner | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Важлива частина домашнього затишку це освітлення. На сайті itlamp можна знайти різноманітні люстри, світильники, бра, торшери itlamp. Класичні та модернові, різних розмірів і кольорів.
|
|
| |
Rigik_Pigik | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Що ви даруєте чоловікам дівчата? Мені потрібна порада?
|
|
| |