Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
подарунок сестрі
medvd Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
у сестри скоро день народження, косметики вагон, все дороге є, хочу подарувати їй фотосесію, так би мовити враження, а також щось практичне на кожен день, щоб згадувала мене) що думаєте?

mashaOf Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
мені б бути вашою сестричкою)))) Я як жінка скажу ще - щоб пам'ятала кожен день і було приємно, то це або парфуми або сумочка ))))

TChaK Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Варто гарненько пригадати всі смаки і захоплення сестри. І, виходячи вже з цього вирішувати, що їй подарувати. Якщо старша сестра не любить займатися домашніми та побутовими справами, то однозначно варто утриматися від купівлі побутових приладів і приладдя, тільки хіба що якщо вони можуть полегшити побут. Але все ж краще віддати перевагу чомусь для особистого користування і з персональним ухилом, а не як подарунок на весілля у вигляді сервізів і посуду.
Наприклад, для іменинниці віком 25-35 років чудовим подарунком стане сертифікат на різні косметичні процедури:
        Салонний курс процедур для молодості та краси шкіри;
Нарощування вій або нігтів (особливо якщо іменинниця скоро планує зіграти весілля, їй такий варіант дуже сподобається);
Татуаж (підійде, тільки якщо сестра дійсно говорила, що хоче собі зробити щось подібне і точно зважиться на процедуру);
Сертифікат у салон краси.

Якщо сестра, навпаки, із задоволенням займається домашнім господарством, то вона потішиться електром'ясорубці, соковижималці, пароварці, хлібопічці, тільки потрібно переконатися, що приладу ще у неї немає. Зазвичай, усі люблять затишок і приємні чаювання, тож можна пошукати оригінальні чайні набори з керамічних і заварювальних чайників з електричним підігрівом, доповнити все це смачним ваговим чаєм - і розкішний подарунок, сповнений теплотою, практично готовий. Залишається тільки відповідним чином його піднести.

Veteran Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Нуу, все, звісно, залежить від людини та її смаків. Ну само собою бюджет відіграє важливу роль. Може подарувати букет або влаштувати вечірку. А в якості гарного подарунка можна сумочку подарувати. Наприклад тут Pompidou можна купити італійське взуття і брендові сумки зі знижкою. Можу порадити сумки від Trussardi Jeans - лаконічні та практичні. Або у бренду Furla теж відмінний вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: