Оренда будинку на літній період реальна?
|
|
Порох | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| З'явилася ідея переселитися за місто, ну дуже тягне до землі, вже довго про це замислююся, але ніяк не наважуся. Переживаю, що не сподобається і пошкодую. Хто живе в приватному будинку, опишіть своє задоволення)) І, до речі, з'явилася ідея орендувати будинок, так би мовити, випробувати себе
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хочу вас застерегти, що турбот буде чимало, але вони того варті, коли весь час на повітрі й організм вам подякує. Тож пробуйте, впевнена, вам сподобається
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так, ідея вкоренилася, пробувати буду, ось тільки є побоювання, кому потрібно здавати будинок на літо А так, буду шукати і йти до своєї мрії))
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Даремно ви переживаєте, зараз багато таких оголошень, в яких пропонують саме на літо будинок в оренду, пошукайте тут www.otodom.ua напевно щось підшукайте, а орендодавця попередьте, на який термін вас цікавить будинок, і з якою метою, можливо, вам ще запропонують оренду будинку з правом на викуп, чудова можливість і до місця звикнути, і оселитися там у підсумку.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Спасибі, підбадьорили, піду подивлюся. Ідея давня, та ось тільки зараз відкрилося натхнення здійснити задумане
|
|
| |
Iggor | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо тягне працювати на землі, то треба купувати будинок і переселятися
|
|
| |
Ostina | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ще й будинок можна на березі моря купити - готель свій відкрити - краса
|
|
| |
Iggor | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Це так, самі живемо в селі. Навіть не уявляю собі життя в місті
|
|
| |
Ostina | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ми живемо вже кілька років у приватному будинку. Бачу одні позитивні сторони. Чисте повітря, природа навколо, є свій город, я навіть курей розвела. До моря близько, часто приїжджають гості і ми влаштовуємо пікніки на березі моря. Якщо хочете спробувати як жити за містом, то рекомендую подивитися оголошення на порталі нерухомості . Впевнена, що не розчаруєтеся, що зважилися на переїзд.
|
|
| |
Сонейка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цілком можливо, а що в цьому складного? Нам вдалося орендувати квартиру в Одесі всього на місяць, зате завдяки цьому ми заощадили на проживанні значну суму. Так само я роблю, коли їду в Одесу на семінар або у відрядження.
|
|
| |
Ентоні | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| гарна ідея
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko1 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А ми просто вирішили зняти будиночок і відпочити з чоловіком, попросили батьків до нас приїхати і побути з дітьми день-два. Ось і котедж на добу оренда будинку в Афінах
знайшли за хорошою ціною. Мені дуже сподобався інтер'єр, обстановка чудова, чистенько і затишно, ми чудово провели там час!
|
|
| |
Дуняша | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж хочу на відпочинок
|
|
| |
IvanOlik | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Звісно ж реальна, на сайтах із продажу\оренди житла повно таких оголошень
|
|
| |
mashaOf | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Ми так теж ось купили ділянку, набридло стирчати у квартирі, особливо влітку, духота. Ще будуватися не почали, але плануємо маленьку дачу для початку, краще альтанку велику відбудуємо. А потім уже видно буде споруджувати щось реальне чи ні. Був у когось досвід каркасного будівництва?
|
|
| |