Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
супермаркети "Обжора" в Одесі
Gavr Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Супермаркети "Обжора" в Одесі

У супермаркеті "Обжора" в Одесі практично нереально повернути або обміняти неякісний товар. Те, що в Обжорі вдалося обміняти неякісний товар - не "природно", а з розряду "пощастило". Під час спроби повернення зіпсованого печива в Обжору на Толстого виникли проблеми - в результаті, гроші так і не повернули (чек був у наявності).

А взагалі, Обжора - це не супермаркети, а так... непорозуміння. Маленькі, незручні, асортимент мізерний, ціни високі. Хоча одна з Обжор практично поруч із будинком - ходжу туди тільки в найбезвихідніших випадках.

Олена Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ціни на товари в супермаркетах "Обжора" взагалі несерйозні, порівняно з тією ж "Таврією" і "Копійкою"... Найімовірніше, це через те, що мережа маленька.

Обслуговування в "Обжорі" також гірше ніж сервіс у "Таврії". Хоча напевно це вже залежить тільки від адміністратора того чи іншого магазину.

granster Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Уся мережа побудована на брехливості та обмані, працюють там кидали під назвою директори й адміністратори, є ще такі сволоти, як сб. Роблять вони з нами, продавцями, таке, дивляться, хто не давно прийшов підзаробити, коли вже настає час платити зарплату, незрозуміло, звідки знаходять с'еденние продукти або протерміновані, і вішають це все на нас. Магазин по вул, Прохоровська 15 м. Одеса директор Олексій Степанович. Одеса директор Олексій Степанович, і його зам. саме ці люди, можу стверджувати що це не тільки в цьому магазині, вони ж шукають собі персонал іногородніх, щоб ті працювали, а врешті просто навішати на них ці всі не достачі і з'їдені продукти, в кінцевому рахунку, зарплату вони не платять, звинувачують злодіями без доказів, а СБ тим часом заробляє собі ще й ліві гроші від нас же, під підставою, що нібито не повідомлять у міліцію і нас не виженуть із навчання, під тиском змушують писати заяву, що ми це зробили. Після ще й вимагають 100 доларів для зам'яття справи. Ось така гарна мережа обжора. Хто хотів йти туди працювати краще не йдіть щоб не опинитися в такому становищі.

Natali Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
я була в супермаркеті обжора в Донецьку, це начебто їхня мережа... так там взагалі дуже круто - стільки продукції на будь-який вибір і привітний дуже персонал. У нас якось із цим гірше, але мені здається, що все не так уже й погано)

ElenaBil Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
непогані магазини

kripto Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Кулінарію їхню їсти не можливо, не свіжа, але непоганий вибір алкоголю

new_ton Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Дійсно важливо мати керівника на своєму місці, і тоді буде порядок.

Stasyan Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
я взагалі не ходжу в Обжору

kamilla Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
хммм...

рибка Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
та вже ось і ненажера, я взагалі-то там не отоварююся, а тепер і поготів піду

LollySun Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
Мені дуже подобається ось цей проєкт Хрюші проти Потрібно щоб частіше проходили такі перевірки в супермаркетах

Nata93 Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
мені теж ці супермаркети не особливо подобаються

Lorelai23 Повідомлення # 13
одеський форум
Підполковник
Ось карантин ввели, бажання на вулицю виходити взагалі відпало, навіть у магазин, через цей коронавірус усі плани коту під хвіст пішли.

iframes Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант
Я ось теж особливо бажанням не горів виходити кудись у магазин на карантині, бо реально є ризик заразитися. Кум нещодавно порадив замовляти на Розетці набір rоzetkа.cоm.uа зелений пакет з АТБ, його цілком вистачає на тиждень для двох осіб. Там є все, включно з продуктами і необхідними речами для дому. Можна вибрати з трьох наборів той, який вам до душі. Подобається в ньому те, що є все необхідне і не дорога ціна, що мене реально здивувала. Доставку можна оформити до поштового відділення, але я кур'єром додому замовляю. Дуже класно придумали. Сподіваюся акція триватиме і після карантину, також хотілося б додати більше наборів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: