Потрібні металопластикові вікна в Одесі за низькими цінами
|
|
Gavr | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Металопластикові вікна Одеса низькі ціни
Потрібні металопластикові вікна в Одесі за низькими цінами, оскільки контор багато і переплачувати не хочу! Порадьте нормальну компанію в Одесі, яка виміряє вдома, прорахує і встановить.
|
|
| |
Максим | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Компаній зі встановлення вікон близько 400 в Одесі. В Україні близько 20 заводів, які виготовляють вікна, а всі ці контори, це просто посередники, у яких є установники і перепродують металопластикові вікна!
|
|
| |
Олівер | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Навіть не віриться, що є такі люди, у яких немає металопластикових вікон.
Я замовляв вікна у приватника, оскільки у фірмах було дуже дорого, а він гнав їх із заводів за низькими цінами! Шкода, що номер не зберіг...
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу порадити організацію "Екопласт ЮГ", яка знаходиться в Одесі. Вони мені встановлювали вікна, все дуже сподобалося. Екопласт Юг - це офіційний представник заводу виробника металопластикових вікон в Одесі.
Ціна нижча на 20% від ринкових (так як це офіціал), є обслуговування, гарантії та сертифікати якості!
Мені приїхали проміряли розміри, прорахували ціни, оплатив щось близько 50% від суми замовлення, через 2 тижні привезли і встановили. Все швидко і якісно!
Всім рекомендую!!!
|
|
| |
Gavr | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую адміну за оперативну і якісну відповідь! Все супер... Сподобався і відгук і ціни на сайті вказані непогані, буду звертатися. Сподобалася можливість прямо у них на сайті замовити кредит. Ще раз дякую за рекомендацію!
|
|
| |
faceod | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж до речі замовляв металопластикові вікна в компанії "Екопласт ЮГ". На той момент ціни у них були найприйнятніші в місті Одесі.
Теж рекомендую!
|
|
| |
hihit | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж замовляли вікна пластикові, вирішили утеплитися на зиму конкретно) Для інтересу на сайті фірми виробника можна глянути, там і вартість одразу видно, і профілі можна подивитися фурнітуру.
|
|
| |
Diana24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як будь-який господар і господині довго шукала балансу між ціною і прийнятними характеристиками у виборі вікон. При виборі вікон користувалася критеріями: "Потрібно, щоб було тепло, тихо і недорого". Тут в змозі запропонувати вікна, які не підведуть, але й не "вдарять" по гаманцю.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Якщо цікаво можете ось veka. ua подивитися ще фірми з вікон в Одесі.
|
|
| |
den254 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| я теж хочу поміняти дерев'яні на пластикові, мені порадили звертатися тільки до фірм установників
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Ви знаєте, за якістю вони скрізь практично однакові. Тут більше все залежить від якості установки, а то буває як поставлять, так більше дме, ніж від дерев'яних. Не раджу ставити пластикові підвіконня, які нібито йдуть у комплекті з вікнами... зовсім не практично. Вони ламаються, гарячі не поставиш, а то відразу поплавиться, брудняться. Зверніть увагу на інші підвіконня, наприклад зі штучного каменю. Це більш надійний варіант, плюс дуже гарний вигляд. Я замовляв такі підвіконня на dreamstone, даю особисту гарантію. У мене стоять і я задоволений. Якщо надумаєте все ж таки купити в іншому місці, дивіться, щоб не була саморобка ... буде гірше, ніж з пластиком)
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Фірма установник не виробляє вікна, ви просто нормального установника візьміть, щоб не було потім щілин і вікно не перекосило. А так ви просто приходите і говорите хочу вікна фірми такої-то і все. Ну хочете можете почитати як правильно вибирати вікна , може це вам допоможе.
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, якщо вам потрібні металопластикові вікна за низькими цінами, то можу вам порадити звернутися до цієї фірми viknoplus.od у них справді низькі ціни та вікна дуже високої якості з профілю "Века". Їх головний офіс знаходиться на вул.Малій Арнаутській, 53
|
|
| |
Алекальт | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Здрастуйте! Можу запропонувати наші послуги. Готовий підібрати максимально вигідну пропозицію, без істотної втрати в якості. Є офіційним дилером кількох провідних заводів виробників. Виготовляємо і реалізуємо від бюджетного, до преміум сегменту. Гарантія 5 - 7 років. Термін поставки від 5 до 15 днів. При замовленні, заміри та доставка - безкоштовно.
Чекаю запитань і коментарів! Усім гарного настрою
|
|
| |
Притулятор | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Замовляв нещодавно вікна на Желябова 4а, компанія Окнодом, хлопці спрацювали оперативно, від дзвінка до встановлення минуло менше двох тижнів, встановили якісно, ще й прибрали за собою )) Сервіс на висоті, фірма сама розстрочку без % запропонувала! Загалом задоволений - немає слів, раджу!!!
|
|
| |