Охорона квартири
|
|
Tanyushaa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Щось я починаю боятися за збереження свого майна. Нещодавно мій чоловік приїхав із Польщі, був там на заробітках. Природно, ми відразу накупили різної техніки, і сусіди це все бачили. Тепер у сусідньому будинку пограбували квартиру, боюся, що скоро злодії прийдуть до нас за наводкою. Як поставити квартиру на охорону?
|
|
| |
Inakata | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А чому ви думаєте, що сусідам є діло до вашої техніки? Потім, ви думаєте, що пограбувати квартиру і винести великогабаритну техніку так легко? Ну, погляньте тверезо на ситуацію і заспокойтеся.
|
|
| |
OlyaNik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Для професіонала винести навіть великогабаритну техніку, до того ж серед білого дня, не становитиме труднощів, інша річ - навіщо вона йому. Не думаю, що у вас вся квартира завалена останніми Айфонами. Але якщо у вас є фінансова можливість, убезпечити себе все таки потрібно. Як варіант, для встановлення охоронного обладнання зверніться, наприклад, у цю охоронну фірму.
|
|
| |
Lilem | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж давно думаю провести сигналізацію в квартиру. Я часто їжджу у відрядження і моя квартира пустує. Щоразу, коли повертаюся, завжди переживаю і зі страхом підходжу до квартири, боюся побачити відчинені двері та зірвані замки.
|
|
| |
Ivannka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тільки охоронна агенція допоможе правильно все організувати щодо захисту вашого житла.
|
|
| |
Yen | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вибирайте охоронне агентство, краще відоме, у них точок із постами просто більше по місту зазвичай
|
|
| |