Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Охорона квартири
Tanyushaa Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Щось я починаю боятися за збереження свого майна. Нещодавно мій чоловік приїхав із Польщі, був там на заробітках. Природно, ми відразу накупили різної техніки, і сусіди це все бачили. Тепер у сусідньому будинку пограбували квартиру, боюся, що скоро злодії прийдуть до нас за наводкою. Як поставити квартиру на охорону?

Inakata Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А чому ви думаєте, що сусідам є діло до вашої техніки? Потім, ви думаєте, що пограбувати квартиру і винести великогабаритну техніку так легко? Ну, погляньте тверезо на ситуацію і заспокойтеся.

OlyaNik Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Для професіонала винести навіть великогабаритну техніку, до того ж серед білого дня, не становитиме труднощів, інша річ - навіщо вона йому. Не думаю, що у вас вся квартира завалена останніми Айфонами. Але якщо у вас є фінансова можливість, убезпечити себе все таки потрібно. Як варіант, для встановлення охоронного обладнання зверніться, наприклад, у цю охоронну фірму.

Lilem Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я теж давно думаю провести сигналізацію в квартиру. Я часто їжджу у відрядження і моя квартира пустує. Щоразу, коли повертаюся, завжди переживаю і зі страхом підходжу до квартири, боюся побачити відчинені двері та зірвані замки.

Ivannka Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Тільки охоронна агенція допоможе правильно все організувати щодо захисту вашого житла.

Yen Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Вибирайте охоронне агентство, краще відоме, у них точок із постами просто більше по місту зазвичай

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: