Куплю квартиру
|
|
Gerachenko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу купити собі квартиру в Одеській новобудові, а от де купити надійно я не знаю, можете підказати, де мені краще знайти і придбати квартиру?
|
|
| |
Iwanvolday | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порадити подивитися квартири на порталі нерухомості mesto.uа Я коли собі шукав квартиру, то саме на ньому знайшов кілька хороших пропозицій, одну з яких зрештою й обрав. Новобудова (після ремонту), що пахне свіжим ремонтом і столяркою, як на мене, романтичніша, ніж більшість вторинного житла. А ще вийшло заощадити на послугах ріелтора...
|
|
| |
Visant | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А ціни?
|
|
| |
Svenochek | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| і я б купила
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я теж зараз активно цікавлюся питанням купівлі квартири в Одесі. Звичайно, теж хотілося б купити квартиру в новобудові, багато привабливих пропозицій від забудовників, є хороші ціни на етапі будівництва, але це так ризиковано. Можна і без грошей, і без житла залишитися, потрібно бути гранично уважним. Я зараз на сайті r24 ua дивлюся різні оголошення про продаж нерухомості - це і новобудови, і вторинка, але це тільки готові здані об'єкти, недобуд я не дивлюся навіть
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Якщо купувати квартиру від забудовника, то потрібно навести про нього всі можливі довідки, дізнатися, які об'єкти він уже здав, що кажуть мешканці цих будинків тощо.
|
|
| |