Тканина для постільної білизни
|
|
Kate | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шановні форумчани, хотілося б поради отримати з приводу тканини для постільної. Не знаю як краще зробити, купити готову чи знайти тканину і пошити? Хочу зробити 10 комплектів, а то часто гості бувають і самим для частішої зміни.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Треба подивитися ціни і прикинути, так просто навряд чи хтось скаже. Якщо хіба що стикався.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У будь-якому разі зі своєю тканиною буде дешевше, навіть якщо платити за послуги швачки. Але все одно краще порахувати, щоб не прогадати)
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо Вам потрібно зробити 10 хороших комплектів постільної білизни, то вже вигіднішим вийде варіант із пошиттям. По-перше, візьмете саме той матеріал, який вам сподобається, а відповідно і саме забарвлення. Якщо потрібні комплекти на зимовий період, то ідеально підійде такого плану матеріал, який в народі називається жатка. Якщо літній варіант, то можна взяти бавовну, бязь або сатин. Якраз цілком для 10 комплектів по опту купити тканину і спокійно пошити. Особисто я для себе так так робила, а там вирішувати вже Вам)
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Мені теж здається, що пошити самим на багато краще. Просто зробите конкретно під себе і всі справи.
|
|
| |
Ostina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| навіщо стільки багато комплектів білизни? купіть у магазині готових пару комплектів і достатньо буде
|
|
| |
Міледі | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Згодна, я так само зробила для дачі - у нас там постійно гості, інколи й по десять осіб - люди не замислюються, як я їх вкладати буду, не здогадуються брати з собою постільну білизну. Купила п'ять Комплектів постільної білизни Restline Мікросатин 3D 150 х 215 Лілія плюс у мене були старі комплекти - які я з квартири привезла, а туди нові купила. Тепер усім вистачає, ще б пледів докупити))
|
|
| |
123321uaua | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звичайно вигідніше пошити! Своїми руками все вигідніше)) Візьми тканину тут megatex. biz. ua
|
|
| |
anitaQ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Де купити?
|
|
| |
Yen | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Сатин люкс дуже ніжна зазвичай тканина, шовк теж класний, але на зиму холодить занадто, як на мене
|
|
| |
Anastasia21 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені найбільше подобаються комплекти постільної білизни з мікрофібри http://surl.li/dtdn вони дуже зручні, м'які, легко перуться
|
|
| |