Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тканина для постільної білизни
Kate Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні форумчани, хотілося б поради отримати з приводу тканини для постільної. Не знаю як краще зробити, купити готову чи знайти тканину і пошити? Хочу зробити 10 комплектів, а то часто гості бувають і самим для частішої зміни.

Exiousle Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Треба подивитися ціни і прикинути, так просто навряд чи хтось скаже. Якщо хіба що стикався.

Stasyan Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
У будь-якому разі зі своєю тканиною буде дешевше, навіть якщо платити за послуги швачки. Але все одно краще порахувати, щоб не прогадати)

Lisyonok Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Якщо Вам потрібно зробити 10 хороших комплектів постільної білизни, то вже вигіднішим вийде варіант із пошиттям. По-перше, візьмете саме той матеріал, який вам сподобається, а відповідно і саме забарвлення. Якщо потрібні комплекти на зимовий період, то ідеально підійде такого плану матеріал, який в народі називається жатка. Якщо літній варіант, то можна взяти бавовну, бязь або сатин. Якраз цілком для 10 комплектів по опту купити тканину і спокійно пошити. Особисто я для себе так так робила, а там вирішувати вже Вам)

Hasb Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Мені теж здається, що пошити самим на багато краще. Просто зробите конкретно під себе і всі справи.

Ostina Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
навіщо стільки багато комплектів білизни? купіть у магазині готових пару комплектів і достатньо буде

Міледі Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Згодна, я так само зробила для дачі - у нас там постійно гості, інколи й по десять осіб - люди не замислюються, як я їх вкладати буду, не здогадуються брати з собою постільну білизну.
Купила п'ять Комплектів постільної білизни Restline Мікросатин 3D 150 х 215 Лілія плюс у мене були старі комплекти - які я з квартири привезла, а туди нові купила. 
Тепер усім вистачає, ще б пледів докупити))

123321uaua Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Звичайно вигідніше пошити! Своїми руками все вигідніше))
Візьми тканину тут megatex. biz. ua

anitaQ Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Де купити?

Yen Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Сатин люкс дуже ніжна зазвичай тканина, шовк теж класний, але на зиму холодить занадто, як на мене

Anastasia21 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Мені найбільше подобаються комплекти постільної білизни з мікрофібри http://surl.li/dtdn вони дуже зручні, м'які, легко перуться

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: