Охорона
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Ми збираємося їхати у відпустку, а я дуже боюся будинок залишати порожнім. Раніше-то просто було - жили у квартирі, я не переживала, сусіди ж кругом. А за будинок страшно - розкриють, і ніхто не почує навіть
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дуже добре вас розумію. Цей факт, до речі, одна з причин, чому я не хочу переїжджати в будинок. Я б не почувалася там у безпеці. Людей то поруч немає
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А нікого не можна попросити у вас пожити під час вашої відсутності? Мені здається, що так було б набагато спокійніше - у будинок, де явно є люди, ніхто не полізе. Але якщо ні, то тоді треба подумати про те, щоб звернутися у фірму, яка займається охороною будинків... Нехай сигналізацію поставлять ну або ще щось порадять...
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можна сусідів попросити наглянути. От тільки не знаю, чи буде толк. Тому що серед білого дня все одно ніхто не полізе, а вночі сусіди сплять і не побачать...
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ну взагалі, якщо ви так переживаєте за свій будинок, то може пошукати фірму, де можна придбати систему відеоспостереження? Ось сюди, наприклад, можна звернутися Головна зручність у тому, що можна вивести трансляцію з камер в інтернет, і ви в будь-який момент зможете подивитися, що у вас у будинку відбувається, навіть якщо самі будете на іншому кінці світу...
|
|
| |