Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Альянс Сек'юріті Одеса відгуки
nikita2 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Альянс Сек'юріті Одеса відгуки

Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка компанію, яка підключає будинки на пультову охорону? В Одесі їх багато, не можу вибрати хорошу. Друзі рекомендують Альянс Сек'юріті. Хто що скаже? Які відгуки?

serg11 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я думаю, що вибір насправді не великий. Зараз такі часи, що дуже багато хто відкриває охоронні агентства, не маючи ні досвіду, ні кадрів. Треба шукати тих, що працює 5 або краще 10 років.  Альянс Сек'юріті варта уваги, ця агенція вже давно працює і багато хто з нею співпрацює.

ivanka1 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Моя квартира підключена до Альянс Сек'юріті.  Знаю з досвіду, що охорона приїжджає дуже швидко, працюють професійно. Ще великий плюс у тому, що вони не гнуть ціни, а дотримуються золотої середини. У наш час у багатьох неважливо з доходом і ніхто не хоче витрачати зайвого.

lora1 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Для мене показник стабільності та надійності охоронної фірми - це асортимент послуг. Зайшла на сайт Альянс Сек'юріті - вони багато різних послуг надають, а не тільки пультову охорону. А також послуги приватного детектива, юристів.

misha1 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я працюю в магазині і нас охороняють їхні хлопці. Мені дуже подобається, як чітко і злагоджено поставлена їхня робота. Пунктуальність і відповідальність 90 рівня. Колеги з інших магазинів розповідають випадки, коли їхні охоронці в запій йшли або починали розпускати руки до відвідувачів.

andy1 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
У мене приватний будинок підключений до пультової охорони Альянс Сек'юріті. І я дуже задоволений, відчуваю, що моє майно в безпеці навіть коли я надовго відлучаюся або їду у відрядження. Раніше сусіди помічали і ганяли всякий набрід, який крутився біля мого будинку, а як тільки під'єднався до Альянс Сек'юріті, так одразу всі пропали, мені здається, що наклейка на воротах так на них впливає. Не хочуть злодюжки зв'язуватися із серйозною конторою.

nikita2 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
А можете підказати, за яким телефоном їм краще зателефонувати або куди під'їхати
для укладення договору? І які документи потрібні для цього? Скільки коштує
встановлення охорони і яка абонентська плата?

andy1 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Щодо документів не скажу і вартість теж у всіх різна буде. Ви краще їм зателефонуйте за номером (067)5197800 і там все розкажуть докладно.

sergjashdkjash Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А я уклав із ними договір спочатку на свою квартиру, а потім і на батьківську.
Вони у мене люди літні і мені спокійніше, коли вони захищені. За вартістю я
порівнював з іншими фірмами - вони трохи вищі за середні, але ми платимо за професійну і підготовлену охорону.

tim01 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Це точно, мій сусід хвалився, що підключився дешево і платить буквально копійки
за охорону. Так ось його пограбували, а охорона приїхала через годину, коли злодюжки
уже давно покинули місце злочину. Коли проводили розслідування, то
виявилося, що їхня машина-драндулет зламалася дорогою.

nikita2 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Застращали ви тут мене і я зважився підключатися до Альянс Сек'юріті. Зателефонував, домовився, мене проконсультували. Завтра приїдуть їхні майстри і встановлять сигналізацію. За вартістю дійсно все помірковано і доступно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: