Альянс Сек'юріті Одеса відгуки
|
|
nikita2 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Альянс Сек'юріті Одеса відгуки
Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка компанію, яка підключає будинки на пультову охорону? В Одесі їх багато, не можу вибрати хорошу. Друзі рекомендують Альянс Сек'юріті. Хто що скаже? Які відгуки?
|
|
| |
serg11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я думаю, що вибір насправді не великий. Зараз такі часи, що дуже багато хто відкриває охоронні агентства, не маючи ні досвіду, ні кадрів. Треба шукати тих, що працює 5 або краще 10 років. Альянс Сек'юріті варта уваги, ця агенція вже давно працює і багато хто з нею співпрацює.
|
|
| |
ivanka1 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя квартира підключена до Альянс Сек'юріті. Знаю з досвіду, що охорона приїжджає дуже швидко, працюють професійно. Ще великий плюс у тому, що вони не гнуть ціни, а дотримуються золотої середини. У наш час у багатьох неважливо з доходом і ніхто не хоче витрачати зайвого.
|
|
| |
lora1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Для мене показник стабільності та надійності охоронної фірми - це асортимент послуг. Зайшла на сайт Альянс Сек'юріті - вони багато різних послуг надають, а не тільки пультову охорону. А також послуги приватного детектива, юристів.
|
|
| |
misha1 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я працюю в магазині і нас охороняють їхні хлопці. Мені дуже подобається, як чітко і злагоджено поставлена їхня робота. Пунктуальність і відповідальність 90 рівня. Колеги з інших магазинів розповідають випадки, коли їхні охоронці в запій йшли або починали розпускати руки до відвідувачів.
|
|
| |
andy1 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене приватний будинок підключений до пультової охорони Альянс Сек'юріті. І я дуже задоволений, відчуваю, що моє майно в безпеці навіть коли я надовго відлучаюся або їду у відрядження. Раніше сусіди помічали і ганяли всякий набрід, який крутився біля мого будинку, а як тільки під'єднався до Альянс Сек'юріті, так одразу всі пропали, мені здається, що наклейка на воротах так на них впливає. Не хочуть злодюжки зв'язуватися із серйозною конторою.
|
|
| |
nikita2 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А можете підказати, за яким телефоном їм краще зателефонувати або куди під'їхати для укладення договору? І які документи потрібні для цього? Скільки коштує встановлення охорони і яка абонентська плата?
|
|
| |
andy1 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Щодо документів не скажу і вартість теж у всіх різна буде. Ви краще їм зателефонуйте за номером (067)5197800 і там все розкажуть докладно.
|
|
| |
sergjashdkjash | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А я уклав із ними договір спочатку на свою квартиру, а потім і на батьківську. Вони у мене люди літні і мені спокійніше, коли вони захищені. За вартістю я порівнював з іншими фірмами - вони трохи вищі за середні, але ми платимо за професійну і підготовлену охорону.
|
|
| |
tim01 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Це точно, мій сусід хвалився, що підключився дешево і платить буквально копійки за охорону. Так ось його пограбували, а охорона приїхала через годину, коли злодюжки уже давно покинули місце злочину. Коли проводили розслідування, то виявилося, що їхня машина-драндулет зламалася дорогою.
|
|
| |
nikita2 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Застращали ви тут мене і я зважився підключатися до Альянс Сек'юріті. Зателефонував, домовився, мене проконсультували. Завтра приїдуть їхні майстри і встановлять сигналізацію. За вартістю дійсно все помірковано і доступно.
|
|
| |