Судки для їжі
|
|
Каришина | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Обираю судки для їжі. Підкажіть, які зручніші - зі звичайною кришкою чи на засувках? І за формою які вибрати - прямокутні чи круглі?
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| А ви що збираєтеся в них зберігати і де? Просто практичніше за все прямокутна форма - це економія місця і в холодильнику, і в тумбочці. Можна, до речі, купити однакові судки для продуктів Тоді такі контейнери можна встановлювати один на інший. А спосіб закривання обирайте такий, як вам буде зручніше залежно від виду продукту, який буде всередині.
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Якщо чесно, то круглі мити простіше) А ще зручніші такі, де кришка закручується. Я такі на роботу беру. Пишу з власного досвіду використання.
|
|
| |
Івца | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| У мене їх багато і всі різні. Купувала в різний час і в них зберігаю різні дрібниці кухонні. А ще завжди вони під рукою, коли потрібно з собою їжу взяти в дорогу. На форму особливо не звертаю увагу під час купівлі.
|
|
| |
Yen | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Прямокутні практичніші, на кришці краще, щоб засувка була, так запахи менше поширюються і вбираються
|
|
| |
Ivannka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Круглі, на мій погляд, займають багато місця, а ось прямокутні якраз. А що стосується герметичного закривання, то тут засувки роль не відіграють. Якщо якісні товари для дому, кухні та дачі, а саме кухонне начиння, то закриватися будуть добре з будь-якою кришкою і на будь-яких засувках...
|
|
| |
anton8908 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| кажуть, що пластмасові не дуже корисні для здоров'я
|
|
| |