Гарне охоронне агентство Одеса
|
|
alina1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго часу доби всім! купила будинок і тепер шукаю гарне охоронне агентство в Одесі. Підкажіть, до кого краще звернутися, щоб контора була перевірена і надійна?
|
|
| |
serrg12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| З одеських агентств знаю кілька гідних, але порекомендувати можу Альянс Секюріті, оскільки співпрацюю з ними вже багато років. Підключив до них на охорону 2 офіси в центрі міста і свою квартиру, їхнім ставленням до своєї справи і до клієнтів дуже задоволений.
|
|
| |
stas2009 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У нас в Одесі кілька десятків різних охоронних агентств. Вибрати з них найкраще непросто, вони на словах усі хороші, а як доходить до справи, то косяки на косяках. У знайомого виставили хату, а сигналізація навіть не спрацювала. Украли всі заощадження, зароблені важкою працею.
|
|
| |
alexa0 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене чоловік підключив охорону від Альянс сек'юрії. Тепер ми почуваємося спокійно, коли їдемо з міста на кілька днів. У нас в Одесі злочинність на дуже високому рівні і поліція не вміє ловити злодюжок, а охоронне агентство виконує ту роботу, яку повинні були робити вони
|
|
| |
viktory1 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я набила собі шишки у двох охоронних фірмах. В одній охорона і навіть їхні бригадири приїжджали до нас в офіс "під шофе", а працівник іншої відомої фірми в Одесі вкрав денну виручку. Після цього я і знайшла через знайомих Альянс і співпрацюємо з ними успішно
|
|
| |
alina1 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вікторія, можете скинути в личку назви тих агентств, які вас підвели, і напишіть також, як і з ким з Альянс Секюріті можна обговорити вартість встановлення сингалізації та підключення до пультової охорони?
|
|
| |
viktory1 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Добре, надіслала вам у приват назви, а з Альянсом можна зв'язатися за телефоном (067) 5197800 або під'їхати в офіс. Можете передати їм привіт від Вікторії з Ідеалу - вони мене знають
|
|
| |
lina01 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| у мене до Альянсу під'єднано будинок і також я нещодавно під'єднала квартиру батьків, а то час неспокійний, а так у них є і пультова охорона, і тривожна кнопка. Я знаю, що хлопці з Альянсу дуже кваліфіковані, і якщо хтось із людей похилого віку випадково не відключить сигналізацію, то вони приїдуть і не будуть їх класти обличчям у підлогу, як інші...
|
|
| |
georgiy | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| я програміст і добре заробляю за теперішніх часів, але не хочу злодюжкам дарувати своє майно. Пів року тому компанія запропонувала мені релокацію в Чехію з вищою зарплатою. Я, звісно, погодився і теж шукав хороше охоронне агентство в Одесі. Друзі порадили звернутися в Альянс Секюріті і я з ними уклав договір. Поки що все нормально, вже півроку моя квартира під охороною
|
|
| |
zoyas | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Сусід працює вже багато років у цій охоронній компанії і дуже задоволений умовами роботи, їздить на тренінги, займається спортом, вивчає всякі юридичні моменти. Мені здається, що він і є еталон українського охоронця. Але Вітьок каже, що це нормально і в них усі такі. Я дивлюся на нього і розумію, що якби мені знадобилися послуги охоронної фірми, то я вибрала б без роздумів Альянс Секюріті.
|
|
| |
alina1 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за ваші відгуки та поради! Я звернулася в Альянс Секюріті і там справді все так класно, як і ви описали, і ціни в них нижчі, ніж у багатьох інших охоронних фірм (я моніторила). А найголовніше, що вони справжні профі і з ними співпрацювати легко, приємно і безпечно!
|
|
| |