Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як вибрати диван?
MaZeX Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, народ. Хлопці, хто тут на форумі знається на меблях і на дизайні інтер'єрів? Хочу купити собі диван. Переглянув уже масу варіантів - ну не подобається мені нічого. Може, це я вибирати не вмію? Підкажіть, як треба вибирати дивани?

Трынделкин Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Головне, щоб меблі вибивалися із загальної картини інтер'єру. Якщо ви хочете зробити на дивані акцент - це потрібно робити дуже обережно. Акцентів в інтер'єрі не повинно бути багато. Інакше вся картина може перетворитися на якусь занадто яскраву новорічну ялинку.

Lorelai23 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Підозрюю, що справа не у вас, а в самих меблях, які ви дивитеся. Адже ви вже напевно маєте в голові картину свого "ідеального дивана".
А "ідеальний диван" у кожного свій. Комусь потрібен диван, щоб сидіти, а комусь - лежати перед телевізором. Комусь потрібен жорсткий ортопедичний диван, а комусь - щось на зразок м'якої милої подушки.
Ми, наприклад, купили у Львові диван якраз для тих, хто любить полежати. М'який, з подушка. З підлокітниками, на яких можна полежати.
Тканину оббивки можна вибрати будь-яку. Ми вибрали класичний сірий.
В інтер'єрі виглядає дуже класно

Ghavonc Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Ну блін я до Львова за диваном не поїду

Rariclyn Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Навіщо, можна замовити диван на розетці у них доставка безкоштовна якщо на точку видачі або на НП за їхніми тарифами, що в принципі не дорого!

Todema Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Для того, щоб грамотно підібрати гарний і якісний диван, вам спочатку рекомендується ознайомитися з ось цією інформацією , де досвідчені меблеві експерти детально розповідають про всі нюанси вибору таких меблів і де їх найкраще купувати на сьогоднішній день, щоб вони були стильними і якісними.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: