Потрібна квартира
|
|
Alilu | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто може зорієнтувати щодо цін на нерухомість у нас в Одесі? У нас однокімнатна квартира, але скоро цього буде мало, я вагітна, потрібно розширюватися. У планах купити трикімнатну квартиру в новобудові. Що скажете за цінами? Заодно може, порадите надійного забудовника. Буду вдячна за допомогу.
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я, звісно, не знаю вашого бюджету, але сподіваюся, ви в курсі, що нерухомість завжди була і буде в ціні. Тобто ціни на місці не стоять, а постійно зростають. Тому розраховуйте на велику суму.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У принципі, ціни на квартири різні, все залежатиме від району, площі, поверху... Ви взагалі вирішили, в якому районі хочете купувати квартиру, чи не думали про це? Просто купити трикімнатну квартиру в Одесі дуже просто, повно забудовників у різних районах, з прийнятними цінами.
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Одразу скажу, не кожен може собі дозволити купити квартиру в новобудові, ціни космічні. Потрібно не один рік відкладати заощадження, щоб купити хоча б однокімнатну. Ми вже третій рік винаймаємо квартиру, поки що про купівлю навіть і мови не йде.
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Але можна ж іпотеку взяти, вихід завжди є. Ми й самі хочемо з чоловіком купити квартиру, бо зараз із батьками живемо. Але розуміємо, що нам потрібне окреме житло. Будемо іпотеку брати, на перший внесок у нас є гроші. Ось тут знайшла хороші пропозиції щодо новобудов в Одесі Може і вам знадобиться, будемо сусідами)
|
|
| |
Onurka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я, звісно, не знаю вашого бюджету, але сподіваюся, ви в курсі, що нерухомість завжди була і буде в ціні. Тобто ціни на місці не стоять, а постійно зростають. Тому розраховуйте на велику суму.
|
|
| |