Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де ви купуєте посуд?
Лаки Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Розкажіть, де ви купуєте собі посуд? Хочу оновити його, і столовий сервіз новий купити, і чайний, і каструлі, сковорідку, все потрібно нове. Але хочеться, щоб усе це якісне було

Allusik Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
І мені теж потрібно все кухонне начиння закупити терміново. Переїхали на нову квартиру, а тут зовсім немає посуду ніякого. Кілька тарілок, чашка і все, навіть приготувати поїсти зараз нема в чому

Soniya Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Простіше буде все це закупити через інтернет-магазин. Там вибір буде великий і в одному місці можна буде замовити і столовий, і кухонний посуд, аксесуари. Я можу вам порадити ось цей магазин з доставкою по Україні Сама там все в дім купувала. Якістю задоволена, і ціни там цілком доступні

Лікаста Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Якщо мені щось із посуду потрібно, то я в Ашан можу поїхати. Або в епіцентр. Це якщо щось глобально потрібно. А по дрібницях і в звичайному супермаркеті можна знайти посуд у відділі з госптоварами

Tevangel Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Та ось у планах почекати знижки чорної п'ятниці 2021 і тоді вже зі знижками купувати посуд, гадаю, так буде найвигідніше! У будь-якому разі, в інтернеті буде дешевше!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: