Де ви купуєте посуд?
|
|
Лаки | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розкажіть, де ви купуєте собі посуд? Хочу оновити його, і столовий сервіз новий купити, і чайний, і каструлі, сковорідку, все потрібно нове. Але хочеться, щоб усе це якісне було
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| І мені теж потрібно все кухонне начиння закупити терміново. Переїхали на нову квартиру, а тут зовсім немає посуду ніякого. Кілька тарілок, чашка і все, навіть приготувати поїсти зараз нема в чому
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Простіше буде все це закупити через інтернет-магазин. Там вибір буде великий і в одному місці можна буде замовити і столовий, і кухонний посуд, аксесуари. Я можу вам порадити ось цей магазин з доставкою по Україні Сама там все в дім купувала. Якістю задоволена, і ціни там цілком доступні
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якщо мені щось із посуду потрібно, то я в Ашан можу поїхати. Або в епіцентр. Це якщо щось глобально потрібно. А по дрібницях і в звичайному супермаркеті можна знайти посуд у відділі з госптоварами
|
|
| |
Tevangel | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Та ось у планах почекати знижки чорної п'ятниці 2021 і тоді вже зі знижками купувати посуд, гадаю, так буде найвигідніше! У будь-якому разі, в інтернеті буде дешевше!
|
|
| |