Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обираю шуруповерт
Sifolin Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу купити шуруповерт, який працюватиме від акумулятора, може, вам відомо, де в інтернеті доступні варіанти? Можете пропонувати моделі, які коштуватимуть не більше однієї тисячі гривень.

Михайло74 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
За такі гроші можна купити хорошу модель, я, припустимо, на ринку придбав шуруповерт Зеніт ЗША-1213 А Li-1К. Працює він від акумулятора, має реверсне обертання, цілком гідний варіант.

Sifolin Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
За те, що запропонували перевірену модель велике спасибі, ось тільки по ринках у мене немає часу ходити. Спробую шуруповерт Зеніт знайти в інтернеті, я думаю, що якщо він гарний, його мають продавати скрізь.

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Хочу підказати онлайн магазин магазин, в якому продаються якісні шуруповерти аllо.uа асортимент доволі великий, тож самостійно підберете, що вам потрібно, є моделі на акумуляторі. В принципі у них все обладнання хороше, я також купував перфоратор і газонокосарку.
Можу ще порекомендувати звернути окрему увагу на шурупокрут TONFON, цією моделлю я користуюсь особисто, вона якраз підходить вам по бюджети, має хороший акумулятор який досить швидко заряджається.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: