Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Натяжні стелі
Exiousle Повідомлення # 1
одеський форум
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто підкаже, чи варто взагалі встановлювати у квартиру такі стелі? І чи шкідливі вони здоров'ю?

Hasb Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Звісно, варто. Знаю, що тканинні не дуже шкодять, а ось пвх можуть. Тим більше, якщо ще китайські.

Stasyan Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Якщо вони будуть тканинні, то шкодити не будуть, та й пвх теж. Але існує така думка, що начебто якусь шкоду несе, але я не вірю. Якщо брати хорошої якості, типу німецького або французького, а не китайського, то не буде ніякої шкоди. Можна, до речі, ось цим odessa.bayo сервісом скористатися для встановлення таких стель. А щоб спати спокійно, в спальнях натягніть тканинні і все.

Lisa5 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Натяжні стелі класна тема. Теж собі дуже хочемо такі, тільки ще не починали навіть ремонт))

freeruner Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Непогана до речі компанія lica-potolka . Вельми якісно підбирають стелі та встановлюють. Дивно, що їх немає в каталозі, який було надано вище.

Markelov Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Так натяжні стелі з різних матеріалів бувають, ніхто вас не змушує ставити ПВХ плівку.

Fenrizshura Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
А я не вважаю натяжні стелі хорошим варіантом. Може вони і довговічні, і красиві, але не такі вже й безпечні, якщо в усьому досконально розібратися. Коли торік готувалася до ремонту у квартирі, то багато всякого начиталася про них, тому вирішила просто вирівняти стелю і пофарбувати її потім. Звісно, не сама я це робила, а наймала працівників, у мене б усе одно сил і вміння на це не вистачило, але зате вони все зробили так, що тепер мені на кілька років цього ремонту вистачить.

Olllessa Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Ідеальний варіант для вирівнювання стелі та створення свого інтер'єру! Ми давно собі зробили у всіх кімнатах. І довірятися при їх виборі та встановленні потрібно професіоналам.

polya Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А чому натяжні стелі мають шкодити здоров'ю? Я щось не розумію.

seamanforum Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
а з чого ви взяли?

Lero4ka1223 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Так натяжна стеля набагато крутіше виглядає та й прослужить така стеля набагато довше. Ми тільки ось недавно накопичили грошей для ремонту. Звичайно шукали довго сумлінних майстрів. Як на мене працівники без посередників набагато краще виконують роботу, та й дешевше. Особисто мені робили ремонт у новобудові в Києві хлопці Герман 0997837729 і Антон 0935125580 Нам гарантію дали на два роки. Зробили все якісно і красиво. Плюс усі необхідні матеріали дістали за хорошою знижкою.

nensiiiii Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
хлопці, усім спасибі! зараз із чоловіком якраз плануємо натяжними стелями опустити сантиметрів на 15 стелю у квартирі, а то дуже стеля висока

Nuclearjke Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
італійський виробник) Але реал

Катерина555 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Дуже задоволена! Мене на монтажі не було, то про роботу монтажників нічого сказати не можу! Як мені розповідали ті люди, які були тоді разом з ними, то працювали вони відмінно, швидко і оперативно! Молодці хлопці! А я вже ось подивилася стельку, начебто все нормально, бруду ніякого, і стеля виглядає відмінно!
0442230679
(044) 223-06-79
(044) 223-06-79
(044) 223-06-79

Svetlana765 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Привіт, замовляла у них натяжні стелі, дуже переживала з вибором. Хороша компанія з широким вибором і розуміючими працівниками, допомогли вибрати і детально все пояснили. Раджу

050-170-72-34
093-170-72-34]050-170-72-34
093-170-72-34

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: