Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кухня
Лікаста Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібна порада з приводу меблів на кухню. Спочатку планувала купувати готові, але не можу нічого підібрати підходящого. Все-таки буде під замовлення робити, але поспілкувалася з одним майстром, так він мені нарахував 85 тисяч гривень. А я взагалі на таку суму не розраховувала. Невже немає нічого більш бюджетного???

Soniya Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Ну так урізайте ваші забаганки. З якого матеріалу фасади? Яка фурнітура? Ще раз поспілкуйтеся з майстром і подумайте разом, де і на чому можна заощадити, щоб вписатися у ваш бюджет.

Allusik Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Вот тут недорогие кухни под заказ у них на сайте можно примерно рассчитать стоимость кухни по вашим параметрам. Цена у них стартует от 7 500 грн за погонный метр. На мой взгляд это отличная цена для такого качества, дизайна. Не думаю, что где-то дешевле найдете. А если и найдете, то это скорее всего будет за счет качества

LulaMir Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Лікаста, так це ж ви тільки з одним майстром поспілкувалися. Потрібно, щоб кілька майстрів прорахували вартість, а тоді вже будете порівнювати, у кого вигідніше замовляти. Ціни можуть варіюватися дуже сильно

Masterdan Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Добрий день! Вартість кухні залежить від матеріалів і фурнітури з яких ви замовляєте. Ми теж довго думали, взяти готову кухню чи замовити. Але все ж вирішили зупинитися на другому варіанті.
Нам порадили друзі хорошу фірму Пан Меблі з виготовлення кухні на замовлення в Одесі. Хлопці професіонали своєї справи, порадили як для себе, які матеріали і фурнітура більше прослужити, які фасади і багато іншого. Загалом результатом залишилися дуже задоволені, все зробили швидко і якісно! А найголовніше за ціною недорого!

Myanna Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Багато чого з меблів можна просто замовити в інтернеті я так стіл для ПК купив і стільці нові в кухню! Зручно ж!

Todema Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
А чому ви не можете купити відразу готову кухню, адже зараз її можна підібрати практично під будь-який розмір приміщення? Раджу вам звернути увагу на ось таку модульну кухню Софт  , де дуже просто самостійно підібрати потрібні вам шафи за розмірами.

Lola044 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
подивіться в Епіцентрі, там великий вибір модульних кухонь різних розмірів, є також кутові

Кубік Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
та були б гроші...

marriii Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий