Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Опалення в будинку
Катманду Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Купили будинок, коробку, без комунікацій. Насамперед провели воду, тепер постало питання про опалення. Яке зробити? Яке економне?

Царевишна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
У нас електричне опалення: це теплі підлоги в усіх кімнатах і електричні конвектори. Я б не сказав, що за зиму багато намотується.

Партизан Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Я виріс у будинку з пічним опаленням, тому я звик топити піч. Але з сім'єю ми переїхали в будинок, де був котел, але він потребував заміни. Ми купили котел Холмова шахтного типу Автор, на сайті багато інформації про технічні характеристики такого котла. Ознайомтеся, зважте всі за і проти.

Луналікая Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ой ні. Я навпаки втекла з приватного будинку в квартиру. Топка котла в дитинстві-юності була на мені. Як уявлю, що знову треба чистити, загладжувати, слідкувати, щоб не прогорів, аж погано стає. А так прийшов у квартиру, а там уже тепло.

Yonghath Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Найекономніші електричні котли під'єднати не складно, але краще мати навички сантехніка Маріо або Луїджі))) Ну а в розетку і дитина зможе під'єднати!

Katy8 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
У мене теж нещодавно була проблема з опаленням у будинку, то ми вирішили поставити собі котел, брали ось тут b2b.teploarmatura, якщо чесно думала, що вони дорожче коштують, а тут дуже приємна ціна...

marriii Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дякую, корисно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: