Затишок у домі
|
|
Капелюшник | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Живемо в трикімнатній квартирі, у двох кімнатах температура нормальна, а в третій весь час прохолодно, градусів на 5 менше. Ставили масляний обігрівач, допомагало звісно, але починає боліти голова, думаю, від сухості повітря. Підкажіть, який обігрівач краще поставити і що б на здоров'я не впливало
|
|
| |
ArTulip | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Кімната напевно ж кутова, а будинок панельний?
|
|
| |
Капелюшник | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Як не прикро це усвідомлювати, але так. Опалення не справляється(
|
|
| |
ArTulip | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Варіантів тут кілька. По-перше, утеплити будинок зовні. Але зараз цим ніхто займатися не стане. Другий варіант - перевірити систему опалення, але знову ж таки, не сезон. А якщо хочете обігрівач, то візьміть ІЧ, на кшталт Bilux B600. Електроенергії споживає небагато і голова від нього боліти не буде, бо повітря він не сушить і не перепалює.
|
|
| |
Капелюшник | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А встановлювати/підключати не складно?
|
|
| |
ArTulip | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| 15 хвилин на все про все, просто кріпите до стелі і встромляєте в розетку. Ніяких спеціальних навичок не потрібно
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Обігрівач багато їсть енергії й особливо не допоможе, потрібно кардинально вирішувати, утеплювати, міняти вікна, двері.
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ну взагалі-то обігрівач це не розв'язання проблеми, а тільки лікування симптомів. Чи не краще буде один раз утеплити кімнату, ніж щоразу мучитися з обігрівачами. Та навіть пінопластом зовні можна обшити, хоч трохи але тепліше буде.
|
|
| |
Bria | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Затишку в домі без домашніх тварин не буває. У мене ось уже 3 роки найзатишніший дім із моїм улюбленцем двортер'єром))) Щоправда, собака - це ще й відповідальність. Моєму вихованцеві даю тільки гіпоалергенний корм для собак усіх порід ACANA Duck & Bartlett Pear Тепер із травленням у нас порядок, а я спокійна за здоров'я улюбленця)
|
|
| |
Vladim1r | Повідомлення # 10 |
Сержант
| утеплити кутову кімнату, бажано і ззовні, і зсередини. якщо цього буде замало, то конвектори встановіть (електробатареї) і буде тепленько.
|
|
| |
romero | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Утеплювати обов'язково потрібно - це як мінімум збереже Ваш бюджет на опалення.
|
|
| |
Balu | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| шляхом численних відвідувань різних лазень і саун дійшов висновку, що турецька саме те. Але, поспілкувавшись із фахівцями, зрозумів, що досвіду то особливо ні в кого немає. Само собою зрозуміло, що основним тут є внутрішній її устрій. Тому питання до форумчан, може хто собі (або не собі) будував??? Буду вкрай вдячний за інформацію.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Ми утеплити хороший варіант, а можна ще як джерело додаткового тепла поставити камін, якщо це останній поверх, то можна з димарем і всіма принадами, а якщо середні поверхи, подивіться біокаміни, вони так само багато тепла виділяють, але не потрібно димоходу.
|
|
| |
Шведка | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| різні дрібниці додають затишку
|
|
| |
Санті | Повідомлення # 15 |