запчастини
|
|
Ira34 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| підкажіть де я можу купити вал відбору потужності ВВП 4106 (155 мм)? терміново потрібен.
|
|
| |
Katya34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| мій дядько купував на авторинку вал
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Вал відбору потужності ВВП 4106 (155 мм) можете пошукати ось тут у хлопців із Чернівців. У них може бути в наявності напевно якщо потрібно терміново. Брали свого часу у них чимало запчастин на свій вантажний автомобіль і завжди все було в наявності.
|
|
| |
MorychokOdessa | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хто підкаже де можна придбати запчастини на вантажівку Hania
|
|
| |
vetalbon | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не знаю що саме вам потрібно на цю китайську вантажівку Hania. Тому рекомендую запчастини підбирати тут knravto.ru Можна потрібні запчастини знайти через пошук у каталозі. Можлива оптова купівля.
|
|
| |
Yreccc | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ось ще один зручний сервіс carbox Мало того, що він підбирає все комплектувальне для вашого автомобіля, завдяки його можливостям можна за лічені хвилини пройти технічний огляд і більше не переживати за це, адже за необхідності спрацьовуватиме нагадування про чергове ТО.
|
|
| |
Lucky177 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Для кожної людини, яка цінує якість і ремонт авто, а особливо купівлю нових запчастин.
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хто знає у нас магазини з широким вибором сигналок? Мені потрібна конкретно Шерхан мобікар. Бажано не доставку з інших міст, а офіційний дилер у нас. В ідеалі, щоб там ще можна було замовити і професійне встановлення сигналізації.
|
|
| |
морозокс | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дуже багато їжджу на авто. І треба час від часу міняти гуму. Купую постійно тут . Одного разу я випадково в гуглі знайшла цей сайт. потім дуже багато про нього читала, і боялася, що надішлють не те, що написано. Але все виявилося не так як я думала. І завжди задоволена гумою.
|
|
| |
Пальміра | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А ми цього року з друзями всі шин нагреблися) Я на Запчастини ріа побачила акцію й усім донесла, знижка хороша була, то ми кілька людей вирішили брати, нам ще знижку зробили, як за малий опт, задоволені до остраху) І гуму класну взяли - Мішленівську...
|
|
| |
Уляночка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А ми бачили теж цю акцію на сайті, але брати поки не стали, особливо на це коштів не відкладали, а термінової потреби немає. Думаю, акції ще будуть, на сайті вже точно частенько щось хороше буває. Та й без акцій все одно тут дешевше, хоч тут перекупники поки не нахабніють.
|
|
| |
root76 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуйте, дорогі друзі! Ми займаємося реалізацією автомобільних акумуляторів вже більше 4-х років. Поспішаємо повідомити вам про відкриття інтернет-магазину акумуляторів, де ви можете підібрати акумулятори за параметрами, за маркою автомобіля. Якщо не знаєте, що вибрати, будь ласка, телефонуйте нам і наші менеджери із задоволенням нададуть вам консультацію щодо шин та акумуляторів. Ваш інтернет-магазин автошин і акумуляторів
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Круто!) Часто міняєте гуму? З такою погодою, як спостерігається останнім часом, скоро можна буде купувати всесезонку і не париться щодо зміни гуми.
|
|
| |
depotop | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Шукаємо партнерів для продажу авто запчастин Компанія Depotop запрошує до співпраці партнерів, дилерів, приватних підприємців, які працюють у напрямку реалізації автомобільних запчастин, турбокомпресорів по всій Україні. Ми шукаємо партнерів, які: - мають досвід роботи в сфері автомобільних запчастин та/або обслуговування автомобілів, і готові розглядати нові, перспективні напрямки для розширення свого бізнесу. - зацікавлені в надійному постачальнику авто запчастин і довгостроковому співробітництві
|
|
| |