Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю шків для генератора
Аслан Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Мені потрібно якомога швидше замовити шків для автомобільного генератора. І від вас я сподіваюся дізнатися в якій компанії його можна буде придбати в хорошій якості. Головне щоб він не розвалився після тижня використання. Хтось мені зможе підказати рішення?

Арбузов Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А ви чули про компанію VSN-AUTO? В її асортименті ви зможете знайти шків для будь-якого генератора. І коштують вони недорого. З підбором вам зможуть допомогти. І доставка можлива по всій країні. Напевно спершу вам варто у всьому самостійно розібратися Поки що це одна з найкращих пропозицій, які є на ринку

Аслан Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Ось вибір насправді великий. Він є не у всіх компаніях. На сайтах все є в наявності. А ось менеджери потім починають розповідати зворотне. І таку дрібницю, як шків, стає купити дуже проблематично

Арбузов Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Нічого з цим не поробиш. Багато хто закуповує тільки ходові запчастини. А все інше можна придбати тільки під замовлення. У нас це так працює. Але за бажання все ж реально знайти потрібні деталі.

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А ви точно впевнені в тому, що самі зможете демонтувати генератор і замінити шків? Це непросто. Я б довірив цю справу механікам. Нехай майстри в усьому розбираються

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: