Куплю запчастини на Chevrolet Captiva
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть де краще купити на дане авто (2.4л) радіатор основний, кондера і термостат?
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| НА Оріент є непоганий вибір!
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Загляньте на dok.dbroker.com у них начебто є, я так пробіглася по позиціях начебто побачила, там просто потрібно конкретно вказати модель і марку авто, тоді простіше буде підбирати.
|
|
| |
Marik | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А ви самі ремонтуєте машину? Зазвичай в автосервісах є всі виходи на запчастини. Ну може крім дисково-колісних справ. До речі, я шини беру завжди тут lester.ua. Дуже задоволений сервісом і цінами. Доставка як по годинах, ну і вибір просто величезний.
|
|
| |
Zawa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підкажіть по шинах Goodyear UltraGrip Ice 2 225/55 R16 чи підійдуть вони на Лансер 9 ось такі або поставити 15 розмір
|
|
| |
AlinaGablyGoopperee | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цікаво
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| а на шевроле каптиву якої фірми краще гуму ставити? У мене то зараз стоїть від Матадор, але я ось думаю міняти вже їх і поки з фірмою не визначилася...
|
|
| |
karpenko-oleg | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Якщо не знаєте яку фірму покришок купувати для Вашої каптіви, тоді беріть собі відомих іноземних виробників, таких як Yokohama Також можете і Мішелін спокійно ставити - ці відслужать не менше 7 років так точно. У мене то Йокомаха стоїть 3 роки вже на хюндаї і я не скаржуся. Дорогу тримають відмінно і воду відштовхують добре. За три роки реально відсотків 15 протектора всього лише стерлося у мене.
|
|
| |
Денис85 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| і скільки заощадити можна?
|
|
| |
Maksimka | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть а де можна купити запчастини на сільськогосподарську техніку? Цікавить фірма Manitou
|
|
| |