Купівля та розвантаження автомобіля.
|
|
Юшкін | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день. Хочу придбати собі машину. У мене зараз друг перебуває в Америці, і він продає свій Фольксваген за чудовими цінами. Порівняно з нашими цінами на машини, віддає він його за копійки. Підкажіть, як справи йтимуть на розмитненні, і скільки мені доведеться заплатити за нього?
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Знаю те, що у нас цікавилися, який у машини тип двигуна, тобто, на чому вона їздить, також запитували за об'єм двигуна, пробіг, і рік випуску машини. І якщо все нормально, то називали ціну на оплату. У всіх найімовірніше індивідуальна ціна, залежно від характеристики машини.
|
|
| |
Шварц | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Якщо по суті, то розмитнення авто, в Україні, потрібно насамперед правильно оформити, щоб надалі у вас не було проблем. Така процедура встановлює легалізацію транспорту, і дає вам можливість користуватися автомобілем на території країни законно.
|
|
| |
Мішаня | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені здається, що набагато вигідніше взяти машину у нас, і не морочитися з усією цією процедурою розмитнення. Якщо все підрахувати, то сума з розмитненням, податками та іншими витратами вийде навіть більшою.
|
|
| |
ірина1990 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Можете скористатися ось цим калькулятором, з його допомогою ви можете розрахувати, у скільки вам обійдеться автомобіль з подальшим розмитненням. Ми брали свій автомобіль у Польщі, обійшовся дешевше, ніж купувати у нас. Я вже не кажу про стан самого автомобіля, він в ідеалі.
|
|
| |